Soţul femeii care nu se mai opreşte din cântat: «Doctorii nu mi-au spus nimic, mi-au dat-o acasă aşa»

Ultima actualizare:

Valeria Iurescu a fost internată săptămâna trecută pentru că nu se mai oprea din cântat aceaşi piesă. Medicii din Botoşani au stabilit, preliminar, că femeia ar avea schizofrenie şi au transferat-o la secţia de psihiatria. Acolo însă doctorii au spus că nu au cum să îi facă insulină, necesară femeii de 64 de ani care suferă de diabet. Din acest motiv, soţul ei a luat-o acasă, pe proprie răspundere. El a reuşit, într-un final, să îi dea de mâncare şi i-a administrat şi insulina.

„Am scos-o de acolo, era galbenă la faţă. Am zis că mai bine să moară acasă. Am dus-o la spital că are diabet, când am luat-o, i s-a năzărit că vede oameni cu coarne şi după s-a apucat să cânte. Nu are cum să fie de la alcool, noi suntem pocăiţi de 16 ani. Doctorii nu mi-au spus nimic, mi-au dat-o acasă aşa, mi-au spus «Vreţi să o luaţi acasă, bine»", a explicat bărbatul pentru "Un show păcătos".

Contactaţi, angajaţii spitalului nu au vrut să dea nicio declaraţie. Nici pe foaia de externare nu apare un diagnostic nou, numai bolilele de care se ştia deja că suferă bătrână, adică diabet şi turlburare cu agitaţie psiho-motorie. Doctorii i-au dat în schimb un tratament femeii, pe care soţul ei spune că îl ia deja.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net