Le-au cusut buzunarele ca să nu mai ia şpagă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Există oare vreun român care să nu fi dat şpagă la medicii sau asistentele din spitale? Ei bine, nu! Ca să elimine această practică, reprezentanţii unei clinici private din Iaşi au venit cu o metodă ingenioasă: au cusut buzunarele personalului medical.

"Doamne fereşte să ajungi în spital, mai ales dacă nu ai bani puşi deoparte!" Asta spune tot românul, obişnuit că dacă nu dă şpagă, de la medici şi până la infirmiere, nimeni nu se uită la el. Pentru a descuraja pacienţii să bage "mici atenţii" în buzunarele personalului medical, conducerea unui spital privat din Iaşi a luat o măsură ingenioasă: a cusut toate buzunarele echipamentelor.

Acum, buzunarele echipamentelor sunt doar „de formă”

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Nici la pantaloni nu ai unde să-i bagi bani personalului medical

simeon stalpnicul png

"Vrem să le aratăm pacienţilor faptul că îngrijirile pe care le primesc nu sunt condiţionate de şpagă", a spus managerul clinicii, Andreea Tănase, pentru Kanal D. Nu la fel de interesantă a părut această metodă şi pentru conducerea Spitalului de stat "Sf.Spiridon", din Iaşi, care spune că buzunarele au rostul lor.

"Echipamentul de protecţie are un anumit design şi, evident, şi funcţionalitate. În buzunare, în general, se ţin pixurile, parafele, micile informaţii medicale", a precizat Diana Cimpoieşu, director medical. În replică, cei de la privat spun că ei se descurcă foarte bine şi fără buzunare. "Tot ce ne este necesar avem pe triajul de pe etaj, în sălile de tratamente şi la patul pacientului", a mărturisit un asistent medical.

Până când această metodă va fi aplicată şi în sistemul sanitar de stat, românii săraci vor cotiza în continuare în buzunarele larg deschise ale medicilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net