Un celebru clarvăzător anunță dezastru pentru România. Ce furtuni ne vor mai lovi

Ultima actualizare:

    Furtunile vor face ravagii în continuare în țara noastră
Furtunile vor face ravagii în continuare în țara noastră

Celebrul clarvăzător Viorel Pop, care a anunțat furtunile dezavastatore încă din iulie, nu are vești bune pentru noi. România va fi afectată de dezastre naturale, vom avea o iarnă cum n-a mai fost alta în ultimii ani, iar Coreea de Nord va mai face două experimente nucleare.

Ne așteaptă o iarnă ca pe vremea bunicilor, cu zăpadă cât casa, ger năprasnic și viscole multe, asta ne prevestește Viorel Pop, care ne atenționează că furtunile la care am asistat vor fi din ce în ce mai dese.

”Vor fi furtuni mari, pentru că în România au început să apară fenomene de deșertizare din cauza defrișărilor. Natura își ia inapoi tot ce e al ei. Noi distrugem. Suntem singurii pe această planetă care distrugem”, a spus clarvăzătorul și bioenergeticianul.

Despre marele cutremur

Din fericire, nu vor fi victime ca până acum, ne-a liniștit Pop, care susține că are „vești” legate și de un mare cutremur. „Nu o să vină un cutremur devastator prea curând. Vor fi mai multe cutremure și e normal, plăcile tectonice se mișcă, se crează energii. Eu nu văd să fie unul devastator. Văd însă că lumea este în depresie. Am uitat să ne iubim pe noi”, a explicat bărbatul pentru Click!


    Viorel Pop și-a dat seama că este neobișnuit încă din copilărie
Viorel Pop și-a dat seama că este neobișnuit încă din copilărie

Nu pornește conflictul nuclear în Coreea

În ceea ce privește conflictul dintre SUA și Coreea de Nord, acesta va rămâne doar la nivel declarativ și spune că nu va începe cel de-al Treilea Război Mondial.

”Kim este ca un copil, iar la momentul de față, el și Donald Trump vor să ne arate care este mai viteaz. Ochii noștri trebuie să se îndrepte spre rus și spre chinez, pentru că ei sunt de fapt cheia. Important este că nu văd conflicte, nu va fi folosită arma nucleară, nimeni nu se joacă cu focul, deși Coreea de Nord va mai face încă două experimente”, a conchis Viorel Pop.

Omul care susține că vede viitorul a fost prieten bun cu Ileana Ciuculete. Când aceasta se afla pe patul de suferință, Viorel Pop i-a făcut o ședință de reîncărcare energetică, însă nu a vrut să-i spună lui Cornel dacă ”zânica” lui, așa cum o alinta bărbatul, va muri.

”Nu am spus niciodată la nimeni când se va termina firul vieții, doar am încercat să-l îmbărbătez”.

Le spunea colegilor ce note vor lua 

Acesta are 55 de ani, este din Bistrița, este căsătorit și are un copil. Viorel Pop susţine că şi-a dat seama pe la 5-6 ani că poate vedea anumite lucruri pe care ceilalţi nu le văd.

„Vedeam frânturi din viaţa persoanelor la care mă uitam atent”, îşi aminteşte el. Nu a dat atenţie darului. În liceu a început să le spună colegilor ce note vor lua, până când aceştia au început să-i spună că le cobeşte. S-a abţinut să le mai prezică.

A prezis căderea lui Ceșaușescu

 În 1989, Pop a prevăzut căderea cuplului Ceauşescu şi a spus asta vecinilor de compartiment în tren. A urmat o lună de anchete la Securitate.

Cu toate acestea, nu se consideră o victimă a sistemului. În 2002, a făcut primul curs de bioenergetician, după care a devenit membru în Asociaţia Terapiilor Complementare din România şi predă la Universitatea Vasile Goldiş.

„Eu văd câmpul energetic al oamenilor, le văd blocajele energetice care le provoacă suferinţă şi boli şi le ofer metode de a se elibera. Dă rezultate la cei care cooperează, dar acestea nu sunt instant, aşa cum nici problemele nu au apărut instant”, explică Viorel Pop.

Sunt trei lucruri despre care nu vrea să vorbească niciodată, oricât de mult ar insinsta clienții: numerele norocoase de la Loto, infidelitățile partenerului și data morții.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net