Uite cum arată degetul de la picior «plantat» la mână!

Ultima actualizare:

    Operaţia costă 8.000 de euro
Operaţia costă 8.000 de euro

După o intervenţie care a durat mai bine de doisprezece ore, gălăţeanul Didel Păduraru s-a trezit vineri dimineaţa (7 august) cu mâna întreagă.

Joi, de la 8.30 şi până la 21.30, chirurgul plastician Dragoş Zamfirescu a efectuat o operaţie dificilă în urma căreia i-a transferat bărbatului, în vârstă de aproape 40 de ani, al doilea deget de la picior, la mâna stângă. Click! v-a relatat vineri în amănunt despre această intervenţie chirurgicală. După primele semne, se pare că operaţia de joi este una reuşită, deşi abia peste două săptămâni se poate constata în întregime succesul ei.

De acum, Didel  are din nou mâna  stângă întreagă
De acum, Didel are din nou mâna stângă întreagă

„Iniţial, pacientul nu a vrut să-şi privească mâna. Abia acum câteva ore (n.r. vineri) s-a uitat la ea şi a zâmbit când a început să-şi mişte degetele”, a declarat, pentru Click!, medicul Dragoş Zamfirescu. Didel Păduraru este în permanenţă supravegheat şi, dacă totul merge bine, peste cinci zile el urmează să fie externat. Peste şase luni, va reveni pentru reconstrucţia şi transferul de muşchi la antebraţ. 

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net