Uimitor! Cotabiţă s-a întors la muncă

Ultima actualizare:
Artistul a fost foarte  relaxat pe toată perioada filmărilor
Artistul a fost foarte relaxat pe toată perioada filmărilor

Da, vedeţi bine! În poze e chiar Gabriel Cotabiţă, solistul care a văzut moartea cu ochii pe 8 mai, când s-a prăbuşit pe podeaua unei săli de sport, în urma unui stop cardiorespirator. Cel pe care-l putem porecli lejer “supravieţuitorul” arată acum ca un actor de la Hollywood, de parcă n-ar fi stat 3 săptămâni în comă şi în total 69 de zile pe patul de spital.

Cu ce ar mai putea să ne uimească Gabriel Cotabiţă (59 de ani)? Ei bine, cu un videoclip nou-nouţ, filmat chiar marţea aceasta, la 30 km de Bucureşti, mai exact la “Valea Iazurilor”, de la Belciugatele. Este vorba despre o colaborare cu mai tânărul Matteo (30 de ani) la melodia “Ce zi liniştită”, pe care cei doi au compus-o cu puţin timp înainte de marea nenorocire prin care a trecut Cotabiţă.

11 august: Click! l-a surprins pe Gabi, alături de fiica sa cea mare, la plimbare. Era încă foarte slăbit
11 august: Click! l-a surprins pe Gabi, alături de fiica sa cea mare, la plimbare. Era încă foarte slăbit

Practic, tot ce mai lipsea din schemă era videoclipul. Iată că acesta s-a filmat, iar proiectul este gata de lansare. Conform celor de la casa de discuri Roton, săptămâna viitoare îl vom vedea pe posturile muzicale. Dincolo de această veste-bombă, ceea ce e demn de semnalat are legătură cu înfăţişarea lui Cotabiţă. Se vede clar din imaginile surprinse marţi, la filmări, ce tonus bun are solistul, ce binedispus este şi cât de îngrijit s-a prezentat la muncă. Tuns, pieptănat impecabil şi cu părul vopsit în aceeaşi nuanţă cu care ne-a obişnuit în ultimii ani, cu ochelari de soare, sacou bleumarin şi pantofi sport, cântăreţul părea venit direct de la o prezentare de modă. Că are o stare bună ne-a confirmat şi colegul lui de la filmări, Matteo, pe care reporterii Click! l-au contactat ieri.

Gabriel Cotabiță și-a revenit imediat

“Am rămas uluit de cât de repede a putut să-şi revină! Câtă dragoste de viaţă să ai încât să fii ca nou după astfel de probleme. A vorbit foarte bine, a spus glume, a fost o prezenţă tonică domnul Cotabiţă. Filmarea de marţi a mers ca pe roate. El a fost cel care ne-a relaxat şi ne-a adus zâmbetul pe buze. Se simţea foarte bine ba, mai mult, era foarte bucuros că reuşim să continuăm proiectul «Ce zi liniştită», început acum câteva luni”, ne-a spus Matteo. “A fost energic pe platourile de filmare, plin de viaţă, dornic să facă treabă şi să reintre în afacerea cu muzica. Piesa este despre cum ar trebui să ne trăim viaţa, liniştiţi, fără probleme şi fără stresul de zi cu zi”, ne-au declarat şi reprezentanţii Roton. 


    11 august: Click! l-a surprins pe Gabi, alături de fiica sa cea mare, la plimbare. Era încă foarte slăbit
11 august: Click! l-a surprins pe Gabi, alături de fiica sa cea mare, la plimbare. Era încă foarte slăbit

A stat trei săptămâni în comă

Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte după ce, la data de 8 mai, a suferit un stop cardiorespirator chiar în timp ce făcea exerciții la sala de sport a unui hotel din Capitală. Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat, i-au repornit inima și l-au transportat la Spitalul Floreasca, în stare critică. Pronosticurile medicilor au fost extrem de rezervate, mai ales că artistul nu dădea semne că se trezește din comă. După trei săptămâni însă, când nimeni nu mai aștepta minunea, aceasta s-a produs. Cântărețul s-a trezit, a reușit să respire singur, a început treptat să mănânce și să se ridice din pat. Pentru că era nevoie de o nouă etapă de recuperare intensivă, a fost transferat la clinica specializată din cadrul Spitalului Elias, unde a făcut zilnic diverse proceduri: kinetoterapie, fizioterapie, acupunctură, chiar și logopedie. După 69 de zile de spitalizare, a revenit acasă. Va purta toată viața un defibrilator automat pentru a preveni alte probleme cu inima.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net