Tudose va remania miniştrii penali: "Numai dacă mâncam copii cruzi cădeam aşa mult în sondaje"

Ultima actualizare:

    Mihai Tudose
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seara (9 octombrie) că va remania mai mulţi miniştri, mai ales pe cei cu probleme penale. El a recunoscut că PSD a căzut prea mult în sondaje şi că a luat chiar în calcul să îşi dea demisia. Tudose a mai subliniat că nici relaţia sa cu Liviu Dragnea, liderul partidului, nu este una foarte bună în acest moment.

"Dacă nu ai mâncat nişte copii cruzi dimineaţa nu ai cum să cazi aşa mult în sondaje ( referitor la sondajul care îl dădea la doar 27% încredere). Nu putem sa guvernam cu forta, impotriva a ceea ce vrea poporul roman. De aici pleaca nemultumirea mea si-atunci, daca lucrurile stau asa, o analiza, ori sunt eu de vina, prin ce fac sau nu fac, sau sunt niste lucruri in guvern care justifica aceste cifre - prezenta unor ministri cu probleme penale, lipsa de activitate a unor ministri sau lipsa de rezultate -, saptamana asta voi lua niste decizii, dure, dar necesar. Voi face o remaniere", a declarat Tudose, la Antena 3, conform adevarul.ro.El a vorbit despre cei trei miniştri cu probleme penale,  Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Viorel Ilie, dar a menţionat şi că mai are doi miniştri în gând. "Miniştri cu probleme penale ar putea fi remaniaţi. Dacă tot facem un reset la partea de imagine, sunt cel puţin încă doi miniştri, pe langa cei cu probleme penale, pe care am să-i rog să părăsească Cabinetul. O miniremaniere. Sunt trei ministri  cu probleme, care, intr-adevar, creeaza probleme si la nivel de perceptie publica si unele dintre situatii si la nivel de Comisie Europeana. Situaţia din ultimele zile a grăbit şi definitivat decizia. Toate aceste probleme pot fi generate de oameni din partid frustraţi că lucrurile merg bine", a adăugat premierul.

Mai mult, Tudose a recunoscut că s-a gândit chiar la propria sa demisie, dar şi că relaţia cu Liviu Dragnea nu e una tocmai bună în momentul de faţă. Cei doi nu au vorbit încă, dar vor avea o întâlnire marţi.  

"Da, am spus că iau în calcul să-mi dau demisia. Am spus-o într-un cerc de trei-patru persoane.  Concluzia serii este că va trebui să umblăm la guvern şi la legăturile dintre partid şi Guvern. N-aş putea spune că suntem într-un moment fericit al relaţiei noastre (cu Liviu Dragnea- n.r). O să ne lămurim mâine. Nu am ce să-mi reproşez. Până la urmă, e vorba de talentul unor oameni de a ajunge în această situaţie (n.r.- în trecut Liviu Dragnea a mai decis dărâmarea unui Guvern PSD) Liviu Dragnea nu m-a sunat. Cred că ne vedem maine la partid. Vom vorbi despre toate, bărbăteşte", a spus Tudose.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net