Și-a strâns copiii în brațe și s-a aruncat în fața trenului. A lăsat bilet de adio

Ultima actualizare:

    Cele patru victime nu au avut nici o șansă. Foto: Arhivă
Cele patru victime nu au avut nici o șansă. Foto: Arhivă

Anunț macabru la 112, în această dimineață. Un apel telefonic anunța decesul a patru persoane, trei copii și o femeie. Trupurile neînsuflețite zăceau lângă calea ferată București-Constanța, în zona localității Brănești (Ilfov). Trenul InterRegio, care se deplasa cu 160 km/h spre mare, i-a lovit în plin.

UPDATE: Femeia care s-a aruncat în fața trenului suferea că a rămas iar gravidă. Conform mamei sale, tânăra intrase în depresie şi nu îşi dorea încă un copil. Aceasta a povestit că fiica sa a fost internată în trecut de două ori la Spitalul de psihiatrie Obregia pentru tratament şi că urma să fie dusă din nou la spital.

UPDATE: Mecanicul de tren, în stare de șoc. A refuzat să fie înlocuit cu un coleg. Garnitura s-a pus în mișcare. Primele sale declarații sunt cutremurătoare.

UPDATE: „Îmi pare rău, dar nu mai suportam suferința”, acesta este mesajul de pe biletul de adio lăsat de femeie.

Inițial, polițiștii au luat în calcul faptul că cei patru au traversat calea ferată neregulamentar, fără să se asigure. Acum, polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii, pentru că printre documente a fost găsit un bilet de adio. Femeia era însărcinată, conform șefului Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Oamenii legii spun că femeia are în jur de 30 de ani, iar cei trei copii au vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Călătorii din trenul InterRegio și mecanicii au fost șocați după ce și-au dat seama că cei patru au fost loviți în plin de tren. Conform oamenilor legii, trenul plecase de câteva minute din halta Brănești și, fiindcă avea întârziere, a accelerat până la viteza maximă permisă pe acest sector de cale ferată: 160 km/h.

Anchetatorii sunt la fața locului și caută probe pentru a înțelege cum s-a petrecut incidentul. În momentul de față, trenul este oprit la câteva sute de metri de locul tragediei, iar călătorii sunt ținuți în vagoane până ce polițiștii obțin informațiile de care au nevoie în derulare anchetei. 

„La ora 9.27 s-a primit o solicitare prin 112 despre un accident feroviar la Halta Brăneşti. A fost trimisă prima ambulanţă care a ajuns acolo în 7 minute şi a găsit două victime: un copil de 10 ani decedat şi o altă persoană decedată, a cărei vârstă nu o ştim. La faţa locului s-a constatat că mai sunt două victime sub tren. Despre ele nu avem date legate de vârstă. La 112 s-a spus că este un accident de tren. Nu se ştia numărul persoanelor“, a declarat Alice Grasu, directorul general al Ambulanţei Bucureşti-Ilfov, la Digi 24. 

Știre în curs de actualizare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net