Top 5 scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Ultima actualizare:

    Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudorfoto: arhiblog.ro
Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudorfoto: arhiblog.ro

Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor. ‘Tribunul’, așa cum a fost poreclit de presă, a fost implicat în multe scandaluri de proporții. Trecem în revistă doar câteva dintre cele mai interesante dintre ele.

Am făcut o selecție cu cele mai interesante scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor de-a lungul timpului.

Fondatorul PRM a murit la vârsta de 65 de ani din cauza unor complicații cardiovasculare.

Unul dintre cele mai recente și mai de răsunet scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor este cel cu Anca Cârcu. PRM-ista sexy și-a făcut apariția din senin în timpul emisiunii ‘Un show păcătos’, a intat în platou și a dorit să se așeze pe canapea.

În tot acest timp, Vadim Tudor care nu o voia alături de el în emisiune a început o serie de jigniri. Abia a putut fi oprit, imaginile sunt grăitoare.

Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor – în platourile TVR

În cadrul unei emisiuni televizate de la postul public, fostul președinte PRM și-a ieșit din fire și a părăsit chiar și platoul. Emisiunea moderată de Liviu Mihaiu a avut loc în 2008 și a fost unul dintre acele scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor ce va rămâne în memoria tuturor.

Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor – Evacuarea sediului PRM

Autoritățile au încercat în zadar să îl evacueze pe fostul președinte PRM din sediul său, din cauza unor datorii. Tribunul a făcut față atât celor care veniseră să îl evacueze, cât și polițiștilor.

Este unul dintre cele mai cunoscute scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor  deoarece imaginile în care el stropește cu apă și înjură o reprezentantă a autorităților au făcut înconjurul internetului.

Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor – Rona Hartner

Probabil unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor este cel în care a acuzat-o pe actrița Rona Hartner că ar avea o relație cu președintele de atunci al României, Emil Constantinescu.

Cei doi s-au întâlnit față în față într-o emisiune ce a rămas în istoria televiziunii din România. Actrița a fost cea care s-a enervat atât de tare încât a părăsit platoul emisiunii și i-a arătat un semn obscen ‘Tribunului’.

Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor – câinii vagabonzi

Unul dintre cele mai recente scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor a fost după tragedia lui Ionuț, băiețelul omorât de câini în București.

După ce Primăria Capitalei a început să prindă în ritm alert un număr mare de maidanezi și să-i eutanasieze, o serie de proteste ale iubitorilor de animale au avut loc. Corneliu Vadim Tudor era și el un iubitor ce câini și a participat activ la unul dintre proteste, de unde a intrat în direct pentru a dezbate la o televiziune subiectul. Contrat puternic, Vadim s-a enervat și a început să o jignească în ultimul hal pe una dintre invitate.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net