Tinerii care au jefuit şi bătut cinci femei pe stradă, reţinuţi de poliţişti

Ultima actualizare:

    Tinerii au fost propuşi pentru arestare preventivăfoto: arhiva personală
Tinerii au fost propuşi pentru arestare preventivăfoto: arhiva personală

Jaf la drumul mare! Trei tineri care au agresat pe stradă cinci femei din municipiul Botoşani, una dintre victime având 92 de ani, şi le-au deposedat de bunuri, au fost reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie calificată.

Primele două femei au fost atacate de tineri în după-amiaza zilei de 14 decembrie, iar celelalte trei, a doua zi, după lăsarea întunericului, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă judecătoria Botoşani, Nicoleta Arpinte. În toate cazurile este vorba despre femei din municipiul Botoşani de peste 40 de ani, cea mai în vârstă având 92 de ani, toate atacate din spate, fără să îi poată vedea pe agresori, şi în zone în care nu există camere de supraveghere. Una dintre victime a fost urmărită în scara blocului şi bătută, în timp ce alta a fost agresată în faţa porţii casei sale, toate, însă, fiind lovite cu o violenţă ieşită din comun şi nejustificată, potrivit sursei citate.

Tinerii au furat de la femei cercei, verighete, două telefoane mobile, câteva carduri bancare şi o sumă mică de bani, a mai menţionat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Cei trei au fost reţinuţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, după ce au comis o altă înfracţiune în judeţul Suceava, ei fiind identificaţi cu greutate deoarece locuiesc în Dorohoi, iar tâlhăriile pentru care erau căutaţi au fost comise în Botoşani.

În faţa anchetatorilor, aceştia au recunoscut faptele de care sunt acuzaţi, însă fiind audiaţi separat, fiecare a declarat că a fost prezent dar că ceilalţi au comis tâlhăriile. Tinerii vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net