Mărturia sfâşietoare a surorii Aurei Ion: «Jumătate din sufletul meu a murit»

Ultima actualizare:

    Aura Ion
Aura Ion

Sora mai mare a Aureliei Ion, studenta decedată în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a declarat într-un interviu acordat „WoWbiz" că simte că jumătate din sufletul ei a murit odată cu sora sa. Cu ochii în lacrimi şi răvăşită de durere, Mari Ion a spus că va face tot ce-i stă în putere să afle adevărul despre moarea surorii ei.

Mari Ion, sora mai mare a studentei moarte în accidentul din Apuseni, a declarat, cu ochii în lacrimi, că odată cu sora ei i-a murit şi jumătate din suflet. Fata a povestit că în momentul în care a aflat despre moartea surorii sale se afla în India.

„Jumătate din sufletul meu a murit în acest moment. Am pierdut cea mai bună soră. Chiar dacă eram sora mai mare, ea pentru mine a fost un mare ajutor. Când am aflat, eu eram în India. Am aflat luni seară. Disperată, am sunat la toate spitalele din Cluj. Am plecat spre Bumbai la nicio oră din momentul în care am aflat vestea. Am zburat aproximativ 23 de ore. Când am plecat din India, nu ştiam că ea este cea inconştientă. Ultima dată am văzut-o pe Aura în septembrie anul trecut. Am petrecut o zi întreagă cu ea. Aura era cea mai matură şi cu capul pe umeri. Ea i-a iubit pe toţi foarte mult. Durerea este foarte mult pentru că nu am pierdut doar o soră, ci şi persoana pe care mă bazam şi de care eram foarte mândră. Dintotdeauna şi-a dorit să devină medic. Există foarte multă durere şi încă nu conştientizez ceea ce se întâmplă. Până când am ajuns acasă, am refuzat să cred ce se întâmplă. Detest sistemul din această ţară. Voi face cumva dreptate. Nu neapărat că vreau să arăt cu degetul. Vreau să ştiu ce s-a întâmplat. Tot ce am citit despre accident şi gândul la ea m-au îngrozit", a declarat Mari Ion.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net