5 sfaturi ca să câştigi 7 milioane de euro la Loto

Ultima actualizare:

Unii spun că este vorba despre şansă, alţii că reuşita depinde de o schemă matematică. Până la urmă, ceea ce ştim sigur este că nimeni nu a reuşit să ghicească, la extragerea de duminică, cele şase numere norocoase, care l-ar fi transformat în milionar în euro. Ca să vă apropiaţi de varianta câştigătoare, Liliana Mincă, fostul preşedinte al Loteriei Române, vă dă câteva sfaturi.

Jucaţi variantă simplă

Prima regulă este să jucaţi variantă simplă şi nu pe scheme. În felul acesta economisiţi bani. „Nu daţi mai mult decât veţi reuşi să produceţi. O variantă simplă costă 4,8 lei, iar una multiplă ajunge la mii de lei. În plus, cei mai mulţi au câştigat cu variante simple".

Mizaţi pe numerele personale

Nu puneţi numere la întâmplare, ci pariaţi pe cele care înseamnă ceva pentru voi. „Statistica arată că cei mai mulţi s-au îmbogăţit cu data de naştere, ziua când s-au căsătorit sau vârsta pe care o au şi mai puţini cu bilete deja completate sau numere puse la întâmplare".

Cumpăraţi mai multe bilete

Cu cât cumpăraţi mai multe bilete, cu atât şansele de câştig sporesc. E posibil ca a doua sau a treia variantă să fie cea norocoasă. Important este să le aveţi pe toate la acelaşi tip de joc, nu un bilet la 6/49 şi altul la 5/40.

Informaţi-vă din cărţi

La agenţiile Loteriei există o carte pe care o puteţi consulta. Este scrisă de profesorul Corneliu Lala şi se numeşte "6/49". „Aici apar diferite scheme şi variante. Este vorba de fapt despre matematică pură. Lala a câştigat până acum doar la categorii mici, niciodată nu a reuşit să pună mâna pe potul cel mare".

E bine să câştigaţi şi la alte categorii

Nu vă întristaţi că nu aţi câştigat marele premiu, ci doar la categoria a II-a sau a-III-a. Este un semn că sunteţi pe drumul cel bun. „Trebuie să vă mulţumiţi şi cu puţin, niciodată nu se ştie când vă surâde norocul. Important e să jucaţi, poate data viitoare dv. veţi fi alesul", le-a transmis Liliana Mincă cititorilor Click!

«Totul este să ai noroc»

Maria Iacob, 63 de ani, pensionară: „Este vorba de multe milioane de euro şi oricine ar fi tentat de atâţia bani, dar nu îmi fac prea mari speranţe. O să joc aşa ca să nu îmi pară rău că nu am încercat. Ar fi ceva să câştige şi o femeie la Loto pentru că, în general, bărbaţii pun mâna pe bani".

Lucaci Alexandru, 20 de ani, student: „Cum ar fi să pun mâna pe 7, 1 milioane de euro? Uau! Aş fi bogat şi aş avea bani să îmi fac orice dorinţă! O să joc un bilet pe care o să pun cifrele care reprezintă ceva pentru familia mea. Totul este să am noroc şi să fie extragerea pe bune.

Florea Marian, 42 de ani, funcţionar: "Premiul cel mare de la 6 din 49 este o tentaţie pentru oricine. Nu cred că poate nimeni să spună că nu vrea milioanele Loteriei. Ar fi mincinos! Atâţia bani şi eu să nu joc, nu există o asemenea posibilitate. Am numerele mele în care am încredere".

Alexandru Mihai, 45 de ani, mecanic: „O să joc la 6 din 49 joi. Sunt deja mulţi ani de când completez bilete şi nu o să lipsesc din agenţie tocmai la premiile mari. De când joc, am câştigat de multe ori, aşa că am încredere în şansele mele de a lua premiul".

Iată care au fost cele mai norocoase numere!

Sunt 14 milioane de variante, însă, doar una câştigătoare. Iar dacă e să ne luăm după statistica Loteriei Române, anumite numere au făcut mai mereu parte din combinaţia norocoasă. Cel mai des a ieşit 13 (149 de ori), urmat de 33 (143 de ori), 12 şi 36 (142 de ori), 29 (141 de ori), 5 (136 de ori), 48 şi 9 (135 de ori). Încercaţi-le şi voi. Baftă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net