Șeful TVR susține că Gabriel Oprea vrea să-l «lichideze»

Ultima actualizare:

    Stelian Tănase susține că va fi demis de la șefia TVR din cauza vicepremieruluiFoto: Mediafax
Stelian Tănase susține că va fi demis de la șefia TVR din cauza vicepremieruluiFoto: Mediafax

Cu doar două zile înainte ca schimbarea sa să se voteze în Parlament, șeful Televiziunii Române, Stelian Tănase, a făcut acuzații foarte grave, într-o emisiune a postului public. El susține că decizia privind demiterea sa are drept "cauză imediată” un conflict cu Gabriel Oprea. Șeful TVR susține că vicepremierul l-ar fi sunat oarte înfiebântat, foarte opărit” și i-ar fi cerut să scoată de pe post un material despre plagiatul său.

Liderul UNPR s-ar fi folosit chiar și de reprezentanții partidului său în conducerea TVR pentru a putea opri materialele. Unul dintre cei puși de Oprea să se ocupe de această problemă ar fi venit chiar la Stelian Tănase acasă, potrivit Mediafax.

„Scandalul care este acum la TVR vine de la domnul Oprea. Cauza imediată este conflictul cu generalul Oprea. Într-o zi m-a sunat să-mi spună că seara la ştiri s-a dat un material despre plagiatul lui. Mi-a spus că numai televiziunea de stat îl atacă pe el. Era foarte infierbântat, foarte opărit pe subiectul despre care v-am spus. Eu i-am spus că nu pot să scot materiale, că nu am un control editorial", a mărturisit Stelian Tănase.

Șeful TVR a precizat că discuția ar fi fost intermediată de jurnalistul de la Realitatea TV, Rareș Bogdan. Tănase susține că s-a trezit cu un alt apel telefonic de la Oprea, care era nemulțumit că Dragoș Pătraru pregătește un alt material cu privire la plagiatul vicepremierului. Convorbirea ar fi fost intermediată de reprezentanții UNPR din Consiliu de Administrație al TVR.

„M-am trezit cu doi membri ai CA care sunt din partea UNPR. Am discutat 5 minute după care unul dintre ei a pus mâna pe telefon să-l sune pe generalul Oprea să-i spună că sunt aici în birou la preşedintele TVR. Am stat de vorbă, era la fel de înfierbântat şi revoltat că pregătim, şi mi-a dat numele lui Pătraru de la Starea Naţiei, un alt material cu plagiatul. I-am spus, nu se opreşte o emisiune cum are el în cap generalul cazon", a adăugat Stelian Tănase.

Șeful  TVR este foarte sigur că va fi demis în Parlament, miercuri (23 septembrie), atunci când se va discuta raportul de activitate al Televiziunii Române:  „A doua zi, Oprea s-a văzut cu cei doi lideri ai PSD şi au hotărât lichidarea mea. E vorba de Ponta şi Dragnea. Este un amestec grosolan în libertaea presei din România, este un lucru inacceptabil”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net