Scandal! Eleve care mimează sexul oral la ”Balul bobocilor”!

Ultima actualizare:

    Fotografii: Luiza Maxim
Fotografii: Luiza Maxim

Probabil că părinții elevelor care au mimat sexul oral în fața colegilor și profesorilor sunt în șoc. La un ”Bal al bobocilor” din Cluj-Napoca a fost concurs de mâncat banana din poala băieților. fetele au 15 ani și stau în genunchi.

Un nou scandal în învățământ. Fotografii incendiare au post postate pe Internet. Elevele de 15 ani  (clasa a X-a) stau în genunchi în fața colegilor băieți și mănâncă banana din poala lor. Băieţii stau pe scaune în timp ce fetele, aşezate în genunchi, mănâncă o banană ţinută între picioare de liceeni.

Se mimează sexul oral și toată lumea se distrează Fotografiile au fost postate de eleva Luiza Maxim care spune că este din Cluj-Napoca. Reacția internauților a fost de revoltă: cum este popsibil ca profesorii să admită astfel de obscenități, chiar și la o petrecere a elevilor.

Elevii au fost identificați imediat: sunt de la Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” din Cluj-Napoca.

De regulă, astfel de petreceri de tipul ”Balul bobocilor” se organizează cu acordul părinților care plătesc și un organizator autorizat de evenimente (MC – maestru de ceremonii) și cu participarea unor profesori.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Reacția Inspectoratului Școlar

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean Cluj susţin, într-un comunicat, că şcolile au responsabilitatea de a verifica „toate aspectele legate de desfăşurarea unui eveniment al şcolii într-o altă locaţie decât cea a unităţii“.

Tot prin intermediul ISJ Cluj, directoarea Colegiului Tehnic de Comunicaţii Augustin Maior a dat un punct de vedere oficial, citat de adevarul.ro.

”În contextul informaţiilor din presă privind scenele nepotrivite de la un bal al bobocilor din Cluj-Napoca, vă transmitem declaraţia de presă a doamnei Angela Roşca, directorul unităţii în discuţie: "Cu privire la ştirile apărute în presă care se referă la evenimente organizate în numele Colegiului Tehnic de Comunicaţii Augustin Maior” Cluj-Napoca, vă comunicăm următoarele: Şcoala nu a organizat şi nu organizează astfel de manifestări nici în şcoală, nici în afara ei - având în vedere dificultatea asigurării securităţii elevilor într-un mediu privat. Şcoala nu şi-a asumat în niciun fel evenimentul, nefiind promovat la nivelul unităţii. În mediu privat, profesorii instituţiei nu au participat la un eveniment de genul ”Balul bobocilor”. Director, prof. Roşca Angela Doina. În acelaşi timp, vă informăm că, printr-o adresă transmisă unităţilor de învăţământ, încă din anul 2015, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj reaminteşte conducerilor unităţilor de învăţământ că este responsabilitatea acestora de a verifica toate aspectele legate de desfăşurarea unui eveniment al şcolii într-o altă locaţie decât cea a unităţii, atunci când aprobă o astfel de manifestare. În acest context, mesajul conducerii ISJ viza atât verificarea spaţiului în care se desfăşoară activitatea, cât şi măsurile de siguranţă a elevilor, cu accent pe numărul cadrelor didactice/adulţilor însărcinaţi cu supravegherea minorilor, astfel încât aceste evenimente să fie unele ale bunei dispoziţii şi decenţei specifice calităţii de elev. Astfel, decizia de a organiza aceste tipuri de evenimente aparţine conducerii unităţilor de învăţământ, cu asigurarea condiţiilor optime“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net