Românii le arată britanicilor cum le fură din magazine

Ultima actualizare:

    Doi conaționali s-au filmat în timp ce furau dintr-un supermarket britanicFoto: captură video
Doi conaționali s-au filmat în timp ce furau dintr-un supermarket britanicFoto: captură video

Subiectul românilor care merg în Marea Britanie a ținut capul de afiș nu de puține ori. Chiar dacă sunt mulți conaționali care ajung în Regat cu motive bune, cum ar fi studiile sau joburi de specialitate, bine plătite și respectate, sunt destui care nu ne fac cinste.

Este și exemplul a doi imigranți care s-au și filmat în timp ce comiteau o fărădălege și au pus clipul pe Internet. Mândri nevoie mare, cei doi români au intrat într-un supermarket, focusați pe furt. Se amuză teribil și dau lecții în limba română pentru cei care au de gând să comită infracțiuni de tipul furtișagurilor din magazine.

Se axează pe raftul cu ciocolate, unul filmează, iar celălalt trece la fapte. "Lasă mai jos telefonul ca să vezi și să înnebunești cu capul. Iei sau nu mai iei? Iei definitiv. Iei stilul ăsta pe care ți-l zic eu, ai înțeles?", au fost cuvintele celui care a pus în practică tărășenia. A luat câteva ciocolate și le-a ascuns în jachetă. Cei doi s-au îndreptat spre raionul de carne, dar acolo au dat  de un gardian, iar asta le-a cam încurcat planurile, Nu-i nimic, și-au spus cei doi, căci s-au bazat pe principiul "și mâine e o zi", așa că și-au mutat planurile pentru ziua următoare.

"Ce să vă zic? Așa se fură, în stilul ăsta. Intri pe partea aia, ieși pe partea aia. Unu și jumătate pentru mine, unu jumate pentru tine. Dacă mai fur de două ori din magazinul ăsta, intru la pușcărie", a spus făptașul pe finalul filmării. Tovarășul lui, cel care s-a ocupat de filmare, l-a anunțat că clipul va ajunge pe Internet. Și așa a fost, numai că pe lângă cei pe care au vrut să-i amuze, presa britanică s-a autosesizat și așa au ajuns în Daily Mail.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net