Român împuşcat mortal, la doar 2 zile după ce a ajuns la Londra

Ultima actualizare:

    IOnuț Lazăr, 29 ani, a murit împușcat la Londra
IOnuț Lazăr, 29 ani, a murit împușcat la Londra

Un tânăr din Mehedinţi a fost găsit împuşcat în piept, într-un apartament din Londra. Românul ajunsese în Marea Britanie cu doar 2 zile înainte, în căutarea unui loc de muncă.

Credea că va câștiga mai mulți bani într=o țară străină.

Ionuț Lazăr, de 29 de ani, a ajuns săptămâna trecută în Londra, însă sâmbătă noaptea el a fost găsit împuşcat în apartamentul unde locuia, scrie stirileprotv.ro. La faţă locului au sosit poliţişti, dar şi medici care au încercat să îi salveze viaţă, însă romanul pierduse deja prea mult sânge aşa că nu s-a mai putut face nimic.

Detectivii britanici au reţinut deja un suspect, un tânăr în vârstă de 18 ani. Potrivit presei britanice, cartierul unde s-a petrecut tragedia este o zona rău famată, unde deseori au loc scandaluri şi arestări.

Ionuţ Lazăr lucra la o firma de pază din Timişoara. Săptămâna trecută şi-a dat demisia şi le-a spus prietenilor că vrea să mergă la muncă în Marea Britanie, însă nu le-a dat prea multe detalii despre ce ar urmă să facă acolo sau unde va stă.

Tot presa britanică precizează că poliţiştii ar fi ridicat din apartament, că probe, o sumă de bani şi ceva asemănător unei pudre albe. Anchetatorii fac apel şi la eventualii martori sau la cei care deţin informaţii care ar putea ajută anchetă, să vină la poliţie. Acum, rudele şi prietenii lui Ionuţ strâng bani să îi aducă trupul acasă, pentru înmormântare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net