Rezultate Bacalaureat 2016. Liceul unde n-a luat nimeni Bac-ul de 6 ani

Ultima actualizare:

    Liceul din Orțișoara înregistrează un record negativ la Bacalaureat (Foto: gsaorti.wix.com)
Liceul din Orțișoara înregistrează un record negativ la Bacalaureat (Foto: gsaorti.wix.com)

Rezultate Bacalaureat 2016 / Situație unică în România. Dascălii dintr-un liceu din județul Timiș nu se pot mândri nici măcar cu un elev care să fi promovat examenul de Bacalaureat. Situația cu adevărat dramatică este că unitatea de învățământ are promovabilitate zero de șase ani încoace.

Liceul Tehnologic Agricol din Orțișoara (Timiș) a înregistrat o performanță greu de egalat. Nici un elev absolvent al clasei a XII-a nu a promovat examenul de Bacalaureat. Deși nu e singura instituție de învățământ care se confruntă cu această situație, la Orțișoara acest lucru se repetă de șase ani. Liceul Agricol din localitatea timișeană are, însă, o singură clasă de a XII-a, formată din opt elevi. La simularea examenului de Bac din luna martie a acestui an, elevii au luat note de 1, 2 și 3, cea mai mare fiind una de 5,70 la Limba română.

Tot în Timiș s-a înregistrat promovabilitate zero la Liceul Teoretic Socrates și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto. La fel stă situația și la liceul din Sânnicolau Mare. Procentul de promovabilitate în Timiș este de 63,25%.

Notă de trecere nu au putut lua nici elevii Liceului Tehnologic Ditrău și ai Liceului Teoretic Cristuru Secuiesc din Harghita. În județul Arad, situația e similară. Aici, Liceul de nevăzători Sfânta Ana nu are nici un absolvent promovat. La Colegiul UCECOM Spiru Haret din Arad au dat examen patru absolvenți de clasa a XII-a, însă nici unul nu a promovat.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net