Reacția iubitei lui Remus Cernea, satirizată după ce a salvat crabii dintr-un magazin

Ultima actualizare:

    Remus Cernea și Ioana Stăniloiufoto: arhiva personală
Remus Cernea și Ioana Stăniloiufoto: arhiva personală

Ioana Stăniloiu a ajuns subiect de glume pe Internet, după ce a salvat patru crabi de pe raftul cu gheață al unui magazin Mega Image din Capitală.

Iubita lui Remus Cernea, cu care a făcut „show” când s-au sărutat în Parlament, a publicat imagini pe profilul ei personal cu patru crabi într-un vas cu puțină apă. „Cine are un acvariu și primește 4 crabi drăgălași? Acum bolborosesc fericiți în puțină apă. I-am salvat de la Mega Image unde se zbăteau vii pe gheață”, a scris Ioana Stăniloiu.

simeon stalpnicul png

Între timp, iubita lui Remus Cernea a găsit un acvariu în care să păstreze crabii, însă a continuat pe Facebook lupta împotriva cruzimii împotriva animalelor. „Să nu vă mai aud că vă plângeți de chinezii care fierb câinii și pisicile de vii, când la Mega Image și alte hipermarket-uri sunt ținuți crabi vii care se zbat pe gheață și apoi sunt aruncați de vii în apă clocotiă. (...) Oricine întâlnește astfel de situații în magazine ar fi bine să protesteze! Să vorbească cu managerul să nu mai aducă ființe vii care se zbat pe gheață în magazine!”, a mai scris ea.

După ce a văzut valul de reacții ironice stârnit la adresa ei, Ioana Stăniloiu a revenit cu un nou comentariu pe profilul personal. „Să iei niște crabi vii de pe gheață din Mega Image și să îi salvezi să nu ajungă într-o oală cu apă fiartă, pentru mulți, este un subiect de amuzament. Nici nu vreau să îmi închipui cât au râs când UE a impus asomarea porcului. Cred că li s-a părut ceva «incredibil de haios». Poate au scris și la TNR despre asta, crezând că este o glumă reușită. HĂHĂHĂ! În Germania aceste cruzimi și barbarii sunt acum interzise în supermarketuri după o serie de proteste și campanii. La noi se hăhăie și pare ceva amuzant pentru mulți...”, a conchis pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net