Protestatarii, luați la rost de o sexy-pesedistă: „Ieșiți ca în junglă! Mi-e scârbă!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Manifestanții care au protestat pașnic în Piața Victoriei au fost luați la rost pe contul de Facebook de Ruxandra Tutuianu, fata membrului PSD Adrian Tutuianu.

„Dacă tot ieșiți ca oile în Piața Victoriei, cu toate că nu îmi pasă câtuși de puțin de urletele voastre prost informate, îmi pasă de ce văd că lăsați în urmă! Nu e de mirare că ieșiți ca în junglă, sunteți un haos desăvârșit! Adunați-vă mizeriile, sticlele, hârtiile, mâncarea de pe jos! Ajung bătrânii să strângă după voi! Mi-e scârbă!”, a scris tânăra pe contul său de socializare. 

simeon stalpnicul png

În urma manifestanților, într-adevăr, a rămas mizerie în Piață, dar în noaptea de miercuri, după ce o mână de huligani au pornit un adevărat război cu jandarmii, aruncând în forțele de ordine cu torțe, petarde, fumigene, bucăți de gheață și din caldarâm, sticle bețe și pahare de plastic. 

Seara trecută, protestatarii s-au „înarmat” cu saci de gunoi și au adunat toate pancartele și foile abandonate pe asfalt, în urma lor lăsând Piața aproape lună. Imaginile au devenit virale pe Facebook și au fost surprinse de un reporter de la hotnews.ro

Lider TSD Suceava, despre protestatari: „Lepre sorosiste-iohanniste analfabete” 

„Nu sunt sănătoşi la cap aceste lepre sorosiste-iohanniste analfabete care nu pricep că nu au motiv pentru acest protest cu interese meschine”, a scris pe Facebook Andrei Grosariu, membru al Biroului executiv al TSD Suceava, organizaţia de tineret a Partidului Social Democrat. Mesajul este presărat cu insulte, dar şi cu greşeli gramaticale. 

simeon stalpnicul png

Unul dintre liderii organizaţiei de tineret a filialei Suceava a Partidului Social Democrat, Andrei Grosariu, a lansat un atac cu numeroase insulte faţă de sutele de mii de români care şi-au exprimat în stradă dezacordul faţă de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 13/2017 privind modificarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală şi a proiectului de lege privind graţierea unor pedepse.

Mesajul presărat cu insulte şi cu greşeli gramaticale a fost publicat vineri dimineaţă pe Facebook. La postare a fost ataşată şi o fotografie pe care este înscris mesajul: „Să ieşi în stradă şi să protestezi ca să-ţi fie şi mai rău, asta înseamnă să fii idiot!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net