Făcea 6 milioane pe zi «la produs», cu fetiţa după ea

Ultima actualizare:

    Femeia şi fetiţa de 4 ani  au fost luate de poliţişti  şi duse într-un centru din Bacău (FOTOGRAFII: IULIAN BUNILĂ)
Femeia şi fetiţa de 4 ani au fost luate de poliţişti şi duse într-un centru din Bacău (FOTOGRAFII: IULIAN BUNILĂ)

Toţi angajaţii localurilor din zona municipiului Râmnicu Sărat o cunosc pe tânăra care ieşea „la produs" de mână cu fetiţa de 4 anişori. Oamenii spun că femeia câştiga şase milioane de lei pe zi din partidele de sex şi îşi permitea să doarmă şi să mănânce în locaţii scumpe.

Prostituata îşi făcea veacul pe marginea drumului european 85, aproape de popasul Mara, din Oreavu. Avea succes la şoferi, spun reprezentanţii popasului de lângă Râmnicu Sărat. "De multe ori îşi făcea traseul pe aici, oprea în faţa noastră şi pleca spre Buzău de fiecare dată. Am mai sunat la poliţie, din când în când, au venit băieţii, au luat-o, dar nu ştiu dacă e o lege care să-i facă ceva", a povestit Vasile Jipeanu, patronul popasului Mara. Femeia presta de doi ani pe traseul dintre Râmnicu Sărat şi Poşta Câlnău, însă cu copilul a apărut doar înainte de sărbătorile din această iarnă. Le-a povestit unor ospătari că a fost alungată de acasă de mama sa, cu copil cu tot, după o ceartă zdravănă.

simeon stalpnicul png

"Din câte ne-a spus ea, era foarte amărâtă acasă şi nu avea cu ce să se întreţină. Avea vreo şase sau şapte fraţi, nu ştie care e tatăl fetiţei ei şi într-una din zile s-a certat cu mama ei şi a dat-o afară cu copil cu tot. Apoi a venit aici", a povestit unul dintre ospătarii popasului Mara. Aproape că nu era zi în care să nu servească masa de prânz, meniul ei fiind de fiecare dată unul generos. Îşi permitea cazări de 60 de lei pe noapte şi mese zilnice, pentru două persoane, de câte 50 de lei.

"Venea ca la serviciu, cu spray după ea şi şerveţele umede. Cam pe la ora unu venea, scotea banii şi îi punea pe masă. Îşi permitea felul unu şi felul doi. Făcea cam şase milioane pe zi. A venit şi cu copilul, îi lua ce e mai bun. Avea grijă de copil, dar ce a făcut ea e strigător la cer", a adăugat ospătarul. Prostituata îşi permitea să doarmă la hoteluri din Râmnicu Sărat şi schimba periodic localurile ca să nu fie luată la întrebări. Sâmbătă, ea şi fiica au fost duse la un centru de plasament al Protecţiei Copilului din Bacău, judeţul de unde provin cele două.

VIDEO Cutremurător! O prostituată îşi racolează clienţii cu copilul minor de mână

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net