Profu’, sex cu eleva de 12 ani în scara blocului!

Ultima actualizare:

    Cosmin Oproiu n-a dat de  bănuit că ar avea astfel de  pasiuni pentru elevele sale
Cosmin Oproiu n-a dat de bănuit că ar avea astfel de pasiuni pentru elevele sale

El, 34 de ani, profesor de economie şi educaţie antreprenorială. Ea, 12 ani, elevă în clasa a VI-a. Puştoaica i-a căzut rapid în mreje cultivatului profesor, s-a îndrăgostit nebuneşte de el şi a acceptat să-şi înceapă viaţa sexuală prin scările blocurilor unde-i dădea întâlnire bărbatul.

Şoc într-un liceu din Târgu Cărbuneşti! În timpul orelor de curs, un profesor de la Colegiul Naţional “Tudor Arghezi” a fost săltat de poliţişti cu acuzaţia de sex cu o elevă de clasa a VI-a. La momentul săvârşirii faptelor, Cosmin Oproiu, de 34 de ani, profesor de economie şi educaţie antreprenorială, lucra la Liceul de Muzică din municipiul Târgu Jiu, localitate în care acesta locuieşte.

Acum, Cosmin Oproiu predă la Colegiu Naţional “Tudor Arghezi” din oraşul Târgu Cărbuneşti şi este acuzat de oamenii legii, care au şi dovezi în acest sens, că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră.

Totul ar fi început în urmă cu mai bine de doi ani, când fata, care avea atunci 12 ani, a fost sedusă de dascăl pe o reţea socială. Acesta a văzut-o în fotografiile surorii ei, care îi era elevă, şi a contactat-o pe internet. Fetei i-a picat cu tronc bărbatul cu 20 de ani mai mare decât ea. Profesorul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu eleva chiar în scările unor blocuri, iar fapta sa oribilă a ieşit la iveală după ce individul a fost filmat de o cameră de supraveghere montată într-una dintre scări. Înregistrarea a ajuns în posesia preşedintelui de la asociaţia de locatari, care este poliţist şi a anunţat familia minorei. Astfel, împotriva profesorului a fost depusă o plângere penală.

Laurenţiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, a spus că faţă de profesor s-a făcut propunere de arestare preventivă, dar instanţa de judecată a decis să fie arestat la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.


    Profesorul a fost săltat  de poliţişti chiar din şcoală
Profesorul a fost săltat de poliţişti chiar din şcoală

“În legătură cu acest profesor, noi facem în continuare cercetări, pentru infracţiunea de act sexual cu o minoră, în formă agravantă. Faptele sunt săvârşite în urmă cu un an, deci noi am reţinut formă continuată la infracţiunea de act sexual cu o minoră. A început de la vârsta de 12 ani să aibă raporturi sexuale cu minora şi a continuat timp de aproximativ un an. În continuare se efectuează cercetări. El recunoaşte, în parte, un singur act sexual”, a declarat pentru Gorjeanul Camelia Caragea, prim procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.“Domnul profesor a fost ridicat, într-adevăr, din instituţia noastră, în timpul orelor de curs. Ştim că este acuzat de nişte lucruri destul de grave. Nici colegii nu ar fi bănuit un astfel de comportament şi nici elevii nu ar fi avut semnale că ar putea fi posibilă o asemenea situaţie”, a spus Iulia Tatomir, profesor la Colegiul Naţional “Tudor Arghezi”, din Târgu Cărbuneşti.

Cosmin Oproiu nu are voie să intre în contact cu mai multe martore minore şi nici cu victima. Inspectoratul şcolar i-a suspendat bărbatului contractul de muncă până la finalizarea anchetei.Oproiu locuieşte într-un cartier din municipiul Târgu Jiu, iar cei care îl cunosc spun că nu l-au văzut niciodată în compania vreunei femei şi credeau că poate este de altă orientare sexuală. Nimeni nu îşi închipuia că bărbatul, cu o educaţie aleasă, ar putea comite asemenea oroare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net