Profesoară bătută în tren de un elev lăsat corigent

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un dinte rupt, arcada dreaptă spartă şi obrazul stâng învineţit. Cu asta s-a ales o profesoară de la Grupul Şcolar Agricol din Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud. Aceasta a fost atacată de un tânăr despre care se bănuieşte că ar fi unul dintre elevii lăsaţi corigenţi de către dascăl.

Profesoara de geografie Gabriela Sângeorzan (32 de ani), se întorcea, vineri după-amiaza, la Bistriţa, cu trenul şi, înainte să ajungă în staţia Şintereag, un tânăr a atacat-o.

Individul avea faţa acoperită cu o glugă şi a lovit-o cu pumnul în plină figură, după care a sărit din mersul trenului personal. Gabriela Sângeorzan crede că agresorul este unul dintre elevii pe care i-a lăsat corigenţi şi a depus deja plângere penală împotriva lui.

Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, iar poliţiştii de la Biroul de Transporturi Feroviare Bistriţa-Năsăud au început cercetările şi au un cerc de suspecţi.

Victima a fost luată de o ambulanţă şi transportată de urgenţă  de la Spitalul Judeţean din Bistriţa

simeon stalpnicul png

„Am început o anchetă şi de la sesizare oamenii sunt pe teren, încercând să-l găsească pe făptaş", spune subcomisarul  Adrian Crăciunescu, de la Poliţia Transporturi Feroviare Bistriţa-Năsăud.

Profesoara predă geografie de patru ani la Grupul Şcolar Agricol din Beclean şi este cunoscută drept un cadru didactic sever.

„Îmi spunea că atât anul acesta, cât şi anul trecut a lăsat mulţi elevi corigenţi. Ea zice că vrea să facă şcoală, iar copiii să înveţe", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ana Maria Leuca.

Şi directorul şcolii unde lucrează dăscăliţa spune că profesoara are vrea ca elevii să înveţe. „A lăsat cam 2-3 corigenţi din fiecare clasă. Îi place să-i fie respectată munca", susţine Măierean. Unii profesori care vor să-şi păstreze anonimatul, spun însă că nu se miră că profesoara a fost agresată, deoarece era mult prea exigentă şi spiritele printre elevi erau demult încinse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net