De ce a fost dat afară Principele Nicolae din Casa Regală

Ultima actualizare:

    Prinţul Nicolae a avut o relaţie cu Nicoleta Cîrjan, care a născut zilele trecute o fetiţăFoto: arhiva Click!
Prinţul Nicolae a avut o relaţie cu Nicoleta Cîrjan, care a născut zilele trecute o fetiţăFoto: arhiva Click!

Se numește Iris Anna, iar medicii i-au dat nota 10 la naștere. Tânăra mămică este Nicoleta Cârjan despre care se spune că a rămas însărcinată cu Principele Nicolae, anul trecut, în timpul unui tur pe bicicletă prin România. Când a auzit că va fi tată, nepotul Regelui Mihai i-ar fi spus ”Nu” și i-ar fi cerut insistent să facă avort.

Poartă numele ilustrei sale străbunici, Regina Ana? A venit pe lume în 9 februarie,  după un travaliu teribil, de 36 de ore. ”Au trecut șase zile de când în viața mea a apărut Iris Anna, fetița pe care am purtat-o cu drag în pântece timp de 38 de săptămâni. Fericirea e maximă, dar gândurile și visele despre cum a decurs nașterea încă mă urmăresc așa că le împărtășesc cu voi”, a scris ieri pe blogul ei Nicoleta Cîrjan, cea despre care se spune că e fosta iubită a lui Nicolae.

Nicoleta Cîrjan şi fetiţa ei, Iris Anna
Nicoleta Cîrjan şi fetiţa ei, Iris Anna

De când a aflat că este însărcinată, tânăra femeia s-a tot gândit ce urmează să facă, fără un soț care să o protejeze și să o iubească, fără bani și fără un loc de muncă. ”Când i-am trimis o poză cu burtica, de Crăciun, mi-a dat block pe Facebook”, a mărturist tristă Nicoleta Cîrjan, fără să precizeze că ar fi vorba despre Principele Nicolae. ”Nu vorbesc despre tatăl copilului și las pe fiecare să creadă ce vrea, fiindcă el, de fapt, nu există. Nici măcar nu mă mai tem că nu o să împărțim bucuriile și responsabilitățile creșterii unui copil sau că o va traumatiza pe fiica mea cu lipsa lui de interes. Știți deja, mulți dintre voi, povestea mea cu copilul apărut pe neașteptate, refuzul tatălui de a se implica și decizia mea de a-mi asuma singură sarcina și creșterea copilului. Am luat decizia cu greu, dar cu inima deschisă, fără nici o așteptare de la tată sau familia acestuia”, preciza Nicoleta într-o postare pe blog.

Aprilie 2015. Principele şi Nicoleta s-au cunoscut la un tur pe bicicletă
Aprilie 2015. Principele şi Nicoleta s-au cunoscut la un tur pe bicicletă

În vara anului trecut, imediat după ce s-a aflat că ar fi avut o aventură cu o tânără oarecare și urmează să devină tată, Regele Mihai l-a exclus din linia de succesiune a Casei Regale de România pe Principele Nicolae. Majestatea Sa ar fi fost nemulțumit nu de faptul că lui Nicolae i-a plăcut prea mult viaţa, ci că nu și-a asumat responsabilitățile care îi reveneau după o relație pasageră.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net