Primarul a încercat să violeze viceprimăriţa?

Ultima actualizare:

    Cornelia Dorobanţu şi Dumitru Chiru sunt implicaţi într-un scandal sexual
Cornelia Dorobanţu şi Dumitru Chiru sunt implicaţi într-un scandal sexual

Telenovelă cu iz sexual în localitatea Lumina! Primarul este acuzat că ar fi încercat să abuzeze sexual de colega lui, viceprimar. Mai mult, el a fost surprins chiar de soţie când o înghesuise pe femeie într-o încăpere. Furioasă, soţia i-a bătut pe amândoi şi îi acuză că, de fapt, sunt amanţi.

Scandalul a pornit duminică seara, după închiderea urnelor de vot. Viceprimăriţa din localitate, Cornelia Dorobanţu (30 de ani), susţine că primarul Dumitru Chiru (57 de ani), ar fi chemat-o la sediul administraţiei pentru a-l ajuta să care apă. Imediat, acesta ar fi tăbărât pe ea cerându-i să facă sex. În acest timp, în încăpere a intrat chiar soţia edilului, şi ea angajată în cadrul Primăriei.

Agresiunea ar fi avut locîntr-una din încăperile administraţiei locale

Agresiunea ar fi avut loc într-una din încăperile  administraţiei locale
Agresiunea ar fi avut loc într-una din încăperile administraţiei locale

Crezând că cei doi au o relaţie extraconjugală, femeia nu a stat prea mult pe gânduri şi a început să-i lovească pe amândoi acuzându-i de adulter. Mai mult, a doua zi i-a devastat şi biroul viceprimăriţei.

PRIMAR
PRIMAR

Cornelia Dorobanţu a mers direct la poliţie şi a depus plângere împotriva celor doi.

Pe primar îl acuză de tentativă de viol, iar pe soţia acestuia de agresiune. “M-a bruscat, a tras de mine, sunt vânătă pe mâini, am şi certificat medico - legal.

Primarul încercat să mă violeze, dar nu i-a mers”, a spus Cornelia Dorobanţu, pentru Replica. Localnicii au rămas uimiţi când au auzit ce s-a întâmplat, mai ales că cei doi se cunosc de ani buni, fac parte din acelaşi partid şi culmea, Dumitru Chiru este chiar naşul de botez al băieţelului Corneliei Dorobanţu. “Cum să fac aşa ceva şi mai ales cu viceprimarul? Doamne fereşte! Am avut un singur conflict cu ea. Alegerile nu mi-au ieşit cum trebuia. Am certat-o şi asta a fost tot. Cred că a făcut acest lucru de teamă că o voi schimba din funcţie”, a spus Dumitru Chiru. Primarul se află la a treia căsnicie, iar soţia actuală este mai tânără decât el cu aproape 30 de ani.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net