Ponta este urmărit penal. Glume și bancuri

Ultima actualizare:

    Victor Ponta nu va demisiona din funcţia de prim-ministru, dar va lipsi 3 zile din ţarăFoto: arhiva personală
Victor Ponta nu va demisiona din funcţia de prim-ministru, dar va lipsi 3 zile din ţarăFoto: arhiva personală

Vineri (5 iunie), premierul României, Victor Ponta, a fost chemat la DNA pentru a fi audiat în cazul unui dosar în care este implicat și Dan Șova. Victor Ponta este urmărit penal, iar acesta este primul caz în care un prim-ministru este audiat la DNA în România.

Când au auzit că Victor Ponta este urmărit penal, românii au încins rețelele sociale cu glume și bancuri despre el și despre conflictul pe care îl are, în prezent, cu președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut demisia din funcție. Premierul a refuzat vehement să demisioneze, spunând chiar pe pagina lui de Facebook că poate fi demis doar de către Parlament: „Respect poziția sa publică, dar am fost numit în funcție de Parlamentul României și doar Parlamentul poate să mă demită”, a declarat el. Victor Ponta este urmărit penal, iar acesta este principalul subiect de glume pe internet. Iată câteva dintre ele.

Ponta este urmărit penal. Internauții glumesc pe seama conflictului cu Iohannis

Când a aflat că Victor Ponta este urmărit penal într-un caz de corupție, președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat public că dorește demisia premierului din funcție: „După părerea mea, este o situaţie imposibilă pentru România ca primul-ministru să fie învinuit de fapte penale. Pe de altă parte, pentru România, cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla acum este o criză politică. Având în vedere toate acestea, solicit demisia primului-ministru Victor Ponta”, a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

În ciuda faptului că Ponta este urmărit penal, acesta a refuzat vehement cererea președintelui României, iar acest fapt i-a amuzat pe internauți, care au început să scoată fel de fel de glume pe această temă: „Iohannis pregătește deja o nouă carte: «Pas cu pas. Cum l-am dat jos pe Ponta»”, spune Times New Roman într-un articol de satiră. Iată una dintre pozele care circulă pe rețelele sociale.


    foto: Adevărul
foto: Adevărul

Ponta este urmărit penal. Ponta și Mazăre, ironizați împreună

Radu Mazăre se află în arest din data de doi aprilie, într-un dosar în care este acuzat că ar fi luat mită în valoare de nouă milioane de euro. De când și premierul Victor Ponta este urmărit penal, au început să apară glume cu el și Radu Mazăre, inclusiv o poză în care apar ei doi, pe care internauții au modificat-o, adăugându-i textul „Alături de Victor Ponta”. 


    foto: Adevărul
foto: Adevărul

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net