«Am aflat că pistolarul va fi eliberat. Îi mulţumesc statului pentru noul Cod Penal!»

Ultima actualizare:

    Daniela în timpul  operaţiei reparatorii
Daniela în timpul operaţiei reparatorii

Veste şoc pentru tânăra de 23 de ani, din cartierul bucureştean Militari, care a fost mutilată, după ce a fost împuşcată în ochi de un bărbat. Daniela Borz a aflat că agresorul ei urmează să fie eliberat, după ce surorile lui au ieşit din arest, săptămâna trecută.

"Tocmai am aflat că «pistolarul» va fi eliberat. Şi el, şi surorile lui. Vreau să «mulţumesc» statului pentru noul Cod Penal. Sincer, mi-e RUŞINE CĂ TRĂIESC ÎN ACEASTĂ ŢARĂ!!!», a scris astăzi Daniela Borz pe o reţea de socializare.

La rândul său, tatăl fetei, Dan Borz, a declarat, după ce a aflat de eliberarea agresorului: "Când ştii că e criminalul lângă tine cum poţi să te simţi?", dând de înţeles că se teme pentru familia lui, mai ales că pistolarul din Militari este un recidivist.

Luni după-amiază, Daniela Borz a fost invitată în emisiunea "Acces direct" şi a început să plângă când a vorbit despre acest subiect. "Îmi cer scuze că nu am un zâmbet pe faţă. Mi-e frică", a spus ea.

Daniela Borz a început să plângă când a intrat în direct la Antena 1.
Daniela Borz a început să plângă când a intrat în direct la Antena 1.

Codul Penal a fost modificat, iar una dintre prevederi spune că, dacă fapta care a fost comisă se pedepseşte cu închisoare mai mică de patru ani, inculpatul poate fi cercetat în stare de libertate, el ajungând după gratii după ce primeşte condamnarea definitivă.

Această prevedere se aplică şi în cazul familiei pistolarului din Militari. Astfel că, săptămâna trecută, Florentina şi Cristina Chiriţă, cele două surori ale acestuia, care au şi provocat scandalul în urma căruia Daniela a fost mutilată, au fost eliberate.

Următorul pe lista de eliberări se află tatăl celor trei, Tomiţă Chiriţă, care în 48 de ore, va afla dacă scapă sau nu de arest.

Până în acest moment, pistolarul Mihai Chiriţă nu a depus cerere de eliberare din arest, însă, nu e timpul pierdut.

Daniela a rămas fără un ochi, după ce, la sfârşitul lunii noiembrie, a fost împuşcată în faţa unui magazin din cartierul Militari de Mihai Chiriţă. Tânăra a încercat să-i ia apărarea tatălui ei, care s-a luat la ceartă cu surorile agresorului.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net