Sinucidere Costel Comana, patronul Regiotrans

Ultima actualizare:

    Costel Comana ocupa locul 166 în Top 300 cei mai bogaţi româniFoto: Mediafax
Costel Comana ocupa locul 166 în Top 300 cei mai bogaţi româniFoto: Mediafax

Un cetăţean român a fost găsit mort în aer, la 15.000 de kilometri înălțime. Mai exact, în toaleta unui avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricăi. Anunțul a fost făcut de compania columbiană Avianca, relatează Xinhua în pagina electronic.

UPDATE Milionarul care şi-a luat viaţa în avionul care zbura spre Costa Rica este Costel Comana, patronul companiei feroviare Regiotrans. Omul s-a spânzurat cu şireturile de la pantofi, potrivit România TV și ar fi consumat droguri înainte de acest moment. Comana avea probleme cu justiția. Asociatul său, Iorgu Ganea, a fost arestat pentru 30 de zile, săptămâna trecută, în dosarul unor subvențiilor acordate ilegal pentru compania Regiotrans. Și el  era urmărit în acest caz, fiind acuzat de dare de mită. 

UPDATE Potrivit Digi 24, bărbatul mort în avion ar fi un milionar din Top 300, în vârstă de 53 de ani. Omul călătorea împreună cu o femeie de 35 de ani, care se află în stare se şoc. Milionarul a fost găsit spânzurat în baie. Înainte de a face gestul necugetat, el a mers de mai multe ori la baie şi avea o stare vizibilă de agitaţie. La un moment dat, femeia care îl însoţea a adormit, iar când s-a trezit a observat că bărbatul nu se mai află pe scaun. A mers să-l caute la baie dar, pentru că nu răspundea, a chemat ajutoare, care au forţat uşa. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat, fiind deja mort când a fost găsit.

”Avianica anunţă cu regret că un pasager român a fost găsit mort la bordul zborului LR 697 operat miercuri de către filiala sa LACSA pe ruta Bogota-San Jose”, a anunţat compania columbiană. Zborul comercial a decolat de la Bogota la ora locală 8.01 (16.31, ora României) şi a sosit la San Jose la ora locală 9.05 (18.05, ora României), transmite Mediafax.

Autorităţile de pe Aeroportul Internaţional Juan Santamaria au confirmat moartea românului, iar Avianca a transmis condoleanţe familiei şi prietenilor cetăţeanului român.

Polițiștii din Costa Rica au demarat o investigaţie cu privire la cauzele incidentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net