«Sunt la un pas de depresie din cauza sânilor mici»

Ultima actualizare:

    Cristina Cătălina  Necula spune că de  multe ori adoarme  plângând din cauza  complexului pe  care îl are
Cristina Cătălina Necula spune că de multe ori adoarme plângând din cauza complexului pe care îl are

Concursul Click! are mare succes în rândul cititoarelor, astfel că peste 200 de doamne şi domnişoare s-au înscris în competiţie. Cristina şi Amalia sunt două dintre concurentele care ne-au scris şi ne-au spus de ce îşi doresc să câştige operaţia de mărire a sânilor.

A ajuns în pragul disperării din cauză că nu e mulţumită de bustul ei. Cristina Cătălina Necula, din Galaţi, ne-a spus că îşi doreşte să aibă sânii mai mari pentru a se putea "bucura cu adevărat de viaţă".

"Am avut şi am multe nopţi în care adorm plângând din cauza acestei probleme. Sunt la un pas de depresie, pentru că nu pot avea o viaţă socială normală. Dacă voi câştiga aceste implanturi, vă voi fi veşnic recunoscătoare", ne-a mai scris tânăra.

La rândul său, Amalia Mocanu spune că, de mică, este complexată de felul în care arată. "Copiii râdeau de mine când mergeam la plajă. Dar, cel mai dureros a fost pentru mine, când, acum aproximativ cinci ani, stăteam întinsă pe nisip, la plajă, şi au trecut nişte tineri, care au spus tare: «Ăsta e băiat sau fată?» Am plâns în acea zi. De atunci, încerc doar sutiene cu foarte mult burete, ca să fiu altfel, dar în sinea mea mă doare, pentru că sunt falsă. Sunt divorţată şi nu mă regăsesc. Ar fi minunat pentru mine dacă aş câştiga, m-aş simţi femeie cu adevărat", a încheiat Amalia.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net