Părinţii lui Dan Diaconescu, devastaţi după condamnare. Ce i-a transmis DD mamei sale

Ultima actualizare:

    Părinţii lui Dan Diaconescu sunt şocaţi de arestarea fiului lor(Foto: Romania TV)
Părinţii lui Dan Diaconescu sunt şocaţi de arestarea fiului lor(Foto: Romania TV)

Părinţii fostului realizator TV, Dan Diaconescu, sunt copleşiţi de durere după ce au aflat că fiul lor a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj. Mama acestuia plânge încontinuu de la aflarea veştii. În plus, şi oamenii din Caracal, oraşul natal al lui Dan Diaconescu, sunt în stare de şoc. Mulţi cred că povestea cu şantajul i-a fost înscenată fostului candidat la prezidenţiale.

Părinții lui Dan Diaconescu sunt în stare de şoc. De când a primit vestea, mama fostului realizator tv plânge încontinuu. Unii localnici s-au dus chiar să stea de vorbă cu părinţii lui Dan Diaconescu

Un vecin, prieten al familiei, a fost singura persoană care a fost primită în casa din Caracal, unde a copilărit Dan Diaconescu. Bărbatul a mers, imediat ce a aflat vestea, la vecinii săi pentru a-i consola.

"Șocul este foarte mare. Se așteptau la o condamnare, dar nu la 5 ani și jumătate. Doamna Maria plânge încontinuu. Am vrut să-i dau un Xanax, dar a refuzat. Colonelul e mai tare, seamănă cu Dan. I-a sunat foarte puțin. A vorbit cu mama lui și i-a spus să fie tare și să nu mai plângă", a spus un vecin, potrivit România TV.

"El e mai puternic, mama e mai slăbuţă. Plânge tot timpul. A şi sunat-o el. I-a spus să nu plângă că face recurs. Ce să spună un copil unei mame în situaţia asta", a adăugat un alt localnic, prieten al familiei Diaconescu.

Vestea i-a șocat pe toți caracalenii. Ei sunt convinși că politica i-a adus probleme.

"Am rămas suprinsă. Sunt nişte oameni foarte cumsecade. Îl ştiu de băiat cuminte de la bărbatul meu. Foarte rău îmi pare. Eu cred că a fost o farsă. I s-o trage de la Băsescu, de când avea televiziunea" a declarat o localnică.

"Nu cred că a făcut rău nimănui. Din contra, a ajutat. Nu ştim nimic, cred că e un şantaj ceva. Da, şantaj, înscenare. Când i-a luat OTV-ul, tot Băsescu a fost băgat de i-a făcut necazul ăsta. Suntem împotriva arestării lui Dan Diaconescu", a precizat un alt localnic.

"Noi avem încredere în el. Îl cunosc personal. Am jucat mingea cu el aici. Nu sunt de acord. Noi avem încredere în el. Nu îl cred în stare de şantaj. Mi s-a părut un om foarte serios", a menţionat alt caracalean.

Alţii, însă sunt de părere că justiţia şi-a făcut treaba."Este politic şi tot ce fac aceşti politicieni care nu mai sunt capabili să conducă ne-a ruinat, ne-a terminat", a afirmat o localnică.

"Hoţii care fură, la puşcărie. Nu contează că e Dan Diaconescu, că e Băsescu, Udrea. Toţi hoţii să fie la puşcărie", a spus un alt bărbat din Caracal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net