EXCLUSIV: Eleva violată către fostul iubit la telefon: «Sunt eu, coșmarul vieţii tale»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„E genul de fată care te respinge, apoi te vrea şi până la urmă te înnebuneşte. Am iubit-o mult". Sunt cuvintele unui tânăr de 23 de ani din Galaţi, ultimul iubit al elevei de la „Jean Monnet" devenită celebră după ce şi-a acuzat de viol profesorul de sport. Click! a stat de vorbă, în exclusivitate, cu tânărul care ştie o mulţime de detalii picante despre eleva care a şocat România.

Oana R., o brunetă frumoasă, de 17 ani şi 11 luni, a ajuns subiect de prima pagină după ce a mers la Poliţie cu o poveste-bombă.

„M-a violat profesorul de sport în excursie", a susţinut fata. Toţi s-au întrebat cine e de fapt tânăra abia venită din Belgia şi care e adevărata ei faţă.

simeon stalpnicul png

Cel mai bine îi ştie povestea chiar fostul iubit. Am ales să-i spunem Marian, pentru că băiatul din Galaţi a vrut să-şi protejeze identitatea.

Tânărul înalt, şaten, cu ochi albaştri, îmbrăcat modern şi şmechereşte, a acceptat să ne povestească toată istoria lor de amor. A văzut pe pielea lui că Oana ştie să joace bărbaţii pe degete şi că nu era nici pe departe „novice" în amor.

De Revelion, anul trecut, au făcut sex

„Ne-am cunoscut acum patru ani. Ea n-avea nici 14 ani şi locuia în Belgia, eu, în Galaţi. Totul a început pe Internet. Am vorbit câteva luni şi deja simţeam că mă îndrăgostesc de ea", şi-a început, nostalgic, Marian povestea.

Au pierdut legătura o perioadă, însă, cea care a dat primul semn de viaţă a fost tot Oana, după doi ani. Aceleaşi declaraţii spumoase de dragoste l-au făcut pe Marian să treacă cu vederea indiferenţa ei.

Marian a păstrat multe poze cu Oana

simeon stalpnicul png

Au stabilit de comun acord să se întâlnească la Predeal, chiar în ziua de Crăciun a anului 2010. Cinci zile de vis! Asta au trăit Oana şi Marian.

„Ziua de 31 decembrie a fost specială pentru mine. Ajunsesem la Galaţi şi am putut să fim două zile noi doi, singuri", şi-a mai amintit Marian ziua în care au făcut dragoste pentru prima oară. Din păcate, povestea lor a fost întreruptă din nou la începutul anului, când Oana a trebuit să se întoarcă în Belgia, cu mama ei, la şcoală.

Scandal, după ce au fost văzuţi împreună

Au continuat să vorbească pe Internet şi numărau zilele până la următoarea dată când trebuia să fie din nou împreună.

De Paşte stabiliseră să se vadă, însă, ea a vrut să-i facă o surpriză şi a venit în ţară în martie.

„După două zile a plecat. Am vorbit tot drumul până a ajuns în Belgia. Totul era perfect. După aceea, nu a mai dat iar nici un semn, până într-o noapte, când am primit un telefon şi am auzit vocea ei. Mi-a spus: «Sunt eu! Coşmarul vieţii tale!»".

Marian avea să afle ce înseamnă coşmar chiar în vara acestui an. Oana a venit în vacanţă, s-a văzut cu el, dar mama ei i-a văzut de mână prin Galaţi.

Oana îşi tatuase numele unui alt băiat

„Nici ea, nici tatăl ei nu erau de acord cu relaţia dintre noi. Atunci a ieşit scandal mare. M-a sunat tatăl ei şi m-a ameninţat că mă omoară şi mă dă la câini. Ea tremura toată. E terorizată de tatăl ei", povesteşte, afectat, Marian.

De atunci totul parcă s-a rupt. Vraja dispăruse. Oana a fost mutată la Bucureşti, la Liceul Jean Monnet, iar Marian era hotărât să rupă legătura cu ea. În plus, bănuia că avusese alt iubit în Belgia, mai ales că îşi tatuase numele unui băiat în zona intimă. A zis că n-o iartă, dar Oana a continuat să-l „chinuiască".

Contactat de Click!, Costel R., tatăl Oanei, ne-a spus că povestea lui Marian este o invenţie. „Au început să apară tot felul de persoane cu poveşti despre fata mea. Da, a fost în ţară anul trecut de Crăciun, la Predeal, dar cu verişoara ei şi cu un grup de fete. Nu cu vreun prieten de-al ei. Cum aş putea eu ameninţa un om? Chiar credeţi că puteţi alunga toţi băieţii care se învârt în jurul unei fete? Fata mea nu a avut timp de relaţii în ţară", ne-a spus Costel R.

S-au cunoscut pe Internet

Oana şi Marian s-au cunoscut în urmă cu patru ani, pe Internet. „Ea a făcut rost de ID-ul meu de messenger şi mi-a scris într-o seară. Mi-a zis că îi place de mine şi vrea să fim prieteni. Am vorbit mult. Mi-a trimis multe poze cu ea, era o fată foarte sexy şi ştia să se distreze, şi cu fetele, şi cu băieţii", ne-a spus tânărul din Galaţi.

Povestea lor de iubire a fost presărată cu multe amintiri frumoase, dar şi cu momente mai puţin plăcute.

Profu' a fost arestat pentru 29 de zile

Tot scandalul dintre eleva Oana R. Şi profesorul de sport Dan Octavian Vişan (27 de ani) a început după o excursie la munte.

Mai mulţi elevi de la Liceul „Jean Monnet" din Capitală au fost la Predeal pentru un weekend, împreună cu profu' de sport şi profa de religie.

Patru zile mai târziu, Oana a mers la Poliţie împreună cu tatăl ei şi l-a acuzat pe profesorul Vişan de viol. Acesta a fost suspendat din activitatea didactică, apoi a fost pus sub acuzare pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor, iar vinerea trecută a fost arestat pentru 29 de zile.

Cadrul didactic susţine că Oana este cea care a venit la el în cameră, şi-a dat jos hainele şi l-a împins în pat.

Mai citeşte:

Eleva violată de la Jean Monnet e în stare de şoc: «Are coşmaruri, plânge, ţipă»

Eleva de la «Jean Monnet»: «Haide, vino şi fă-o, ştiu că şi tu vrei asta!» VIDEO

Eleva «violată» de la Jean Monnet a primit nota 4 la Purtare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net