O adolescentă, găsită moartă în Iaşi, în condiţii suspecte. Prima ipoteză: crimă

Ultima actualizare:

    Adolescenta a fost găsită moartă în Parcul Copou din Iaşi. Principala ipoteză - crimaFoto Click!
Adolescenta a fost găsită moartă în Parcul Copou din Iaşi. Principala ipoteză - crimaFoto Click!

O adolescentă a fost găsită moartă în Parcul Copou din municipiul Iaşi, sâmbătă după-amiază (28 februarie), poliţiştii încercând să stabilească dacă e vorba despre o crimă sau despre o sinucidere. Principala ipoteză este că fata ar fi fost ucisă.

Cadavrul fetei a fost găsit în Parcul Copou din Iaşi, iar trecătorii au sunat imediat la 112. Martorii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului estimează că fata ar avea în jur de 16-17 ani, însă nu a fost găsit niciun act de identitate asupra acesteia, astfel că deocamdată nu a fost stabilită identitatea.

"În momentul în care echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, fata era în stop cardio-respirator. Tânăra avea urme de strangulare, dar până acum nu se ştie dacă şi le-a provocat singură sau dacă este vorba de altcineva”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, potrivit Mediafax.

Echipajul SMURD a încercat timp de o oră să resusciteze pe fată, însă aceasta nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de Poliţie, care au stat de vorbă cu martorii aflaţi în parc la momentul respectiv, ancheta fiind preluată de către un procuror criminalist, care încearcă să stabilască dacă evorba despre o crimă sau despre o sinucidere. "Am fost sesizaţi prin 112 că o fată a fost găsită inconştientă într-un parc din Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. A ajuns şi un procuror criminalist care coordonează în prezent cercetările“, a declarat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Surse din rândul anchetatorilor spun că principala ipoteză în acest caz este că fata ar fi fost ucisă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net