EXCLUSIV Cum îi reconstruiesc medicii faţa lui Nae Nicolae

Ultima actualizare:
Blurr corp
Blurr corp

Vor să ţină sicriul deschis la priveghi! Familia îndoliată a lui Nae Nicolae a cerut medicilor legişti să-i reconstruiască faţa afaceristului, care şi-a pierdut viaţa miercuri după ce a fost spulberat pe calea ferată. Surse din rândul mediclor legişti au dat amănunte despre cum se va interveni la nivelul feţei bărbatului, pentru a se putea expune trupul omului de afaceri.

Familia afaceristului din Ilfov le-a cerut legiştilor să facă chirurgie plastică mortuară. După ce Nae Nicolae a fost complet desfigurat în urma impactului, cadavrul acestuia a ajuns la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru autopsie şi pentru a fi pregătit pentru priveghi. Aici, medicii au început reconstrucţia facială a bărbatului, încă de la primele ore ale dimineţii. 

Blurr corp
Blurr corp

Surse din rândul mediclor legişti au dezvăluit în exclusivitate pentru Click! cum decurge o astfel de intervenţie pe un cadavru.

"Solicitarea familei nu este exagerată, deşi cadavrul este complet desfigurat. Este o operaţiune extrem de dificilă şi complexă, care va dura ore bune. Se lucrează după ultimele poze ale bărbatului de când acesta era în viaţă.

Se vor folosi proteze pentru globii oculari, care au ieşit din orbite, se va coase craniul, care a foist practic zdrobit în urma impactului, şi se va reîncerca reconstrucţia obrajilor. Este o tehnică minuţioasă.

Se va interveni şi cosmetic, nu doar chirurgical. Accentul se va pune pe ceea ce se vede.", ne-au declarat aceleaşi surse. 


    Blurr corp
Blurr corp

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net