FOTO «Regele terenurilor», plâns de tot satul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zi de doliu sâmbătă în Ştefăneşti! Milionarul Nae Nicolae a fost condus pe ultimul drum de întreaga comună. La căpătâiul afaceristului au stat în permanenţă soţia, fratele, sora şi maneliştii de care a fost apropiat. Cum şi viaţa şi-a trăit-o în lux, Nae a avut parte de una dintre cele mai fastuoase înmormântări din ţară.

Ultima zi pe pământ a lui Nae Nicolae (44 de ani) a început la vila sa din Pipera. Acolo a fost vizitat de prieteni şi rude, iar în jurul orei 11.30 cortegiul funerar a plecat spre stadionul „Dumitru Mătărău".

simeon stalpnicul png

În tribune l-au aşteptat peste 1.000 de localnici de toate vârstele. Când maşina mortuară a sosit la terenul de joc, întreaga asistenţă a aplaudat în picioare ultima intrare a lui Nae pe stadionul care i-a fost atât de drag.

FOTO EXCLUSIV De ce nu au venit copiii lui Nae Nicolae la înmormântarea tatălui

FOTO EXCLUSIV Adi Minune, îndurerat în urma sicriului lui Nae Nicolae. 1500 de oameni l-au plâns pe stadionul din Ştefăneşti

Dan Bursuc, în lacrimi după moartea lui Nae Nicolae

Ce spune primarul din Ştefăneşti despre Nae Nicolae şi Adi Minune

FOTO EXCLUSIV Peste o mie de oameni au însoţit cortegiul funerar al lui Nae Nicolae pe ultimul drum

Mii de localnici l-au condus pe ultimul drum

simeon stalpnicul png

Sicriul sigilat cu trupul neînsufleţit a fost purtat pe braţe de fotbaliştii echipei ilfovene F.C Ştefăneşti. Acesta a fost depus în mijlocul stadionului, unde a fost amenajat un mini cort.

Soţia lui Nae, răpusă de durere

simeon stalpnicul png

Pe coşciug, în semn de respect pentru cel care a fost patronul echipei de fotbal FC. Ştefăneşti, jucătorii au aşezat un echipament sportiv complet. Fondul sonor a fost asigurat de o fanfară impresionantă care a cântat preţ de două ore.

Adi Minune, prezent şi el la căpătâiul naşului său

simeon stalpnicul png

La intrarea convoiului, pe întreg stadionul au răsunat acordurile celebrei coloane sonore din filmul „Naşul". Gardurile care înconjurau stadionul au fost acoperite de coroane şi flori.

Cortegiul a poposit pe stadionul din Ştefăneşti

simeon stalpnicul png

Preţ de câteva minute primarul comunei, Anghel Rababoc, a rostit un discurs emoţionant la adresa celui care a fost Nae de la Ştefăneşti.

„Nae a fost ca un trandafir roşu, o floare frumoasă. Era un adolescent în gândire şi comportament! O să vorbesc cu cei din consiliu să rămână ceva de pe urma lui", a spus edilul vădit afectat de trecerea în nefiinţă a celui care i-a năşit băiatul.

Cea mai afectată a fost soţia lui Nae, care a venit de curând din Israel unde îşi trata fiica cea mare. Cei trei copii ai celui supranumit „regele imobiliarelor din Ilfov" nu ştiu că au rămas fără tată. 

Pentru pomană, s-a montat un cort imens în parcarea din curtea stadionului

simeon stalpnicul png

Cele două fete, în vârstă de 17 şi respectiv 10 ani, şi un băieţel de patru ani, nu s-au aflat în judeţ pentru a nu trece prin clipele de groază ale procesiunii funerare. Nae a avut un alai impresionant: peste 1.000 de oameni, şapte preoţi, peste 50 de maşini luxoase, 3 camioane de flori şi o fanfară ce a însoţit cortegiul.

Printre cei prezenţi la înmormântare s-au numărat: finul Adi Minune, Sorin Copilul de Aur, Dan Bursuc, primarul oraşului Voluntari, Florin Pandele, dar şi de Fane Spoitoru, celebrul interlop al anilor '90.

Durerea a atins cote inimaginabile atunci când coşciugul a fost coborât în groapă. „Unde te duci Nae? Ai ditamai casa, ce faci tu aici? A murit de focul copiilor", a strigat soţia acestuia.

Cavoul afaceristului a fost placat cu marmură albă, iar în interior au fost aşezate o vază cu flori, un covor şi un dulap. Nae a fost înmormântat lângă nepotul lui, Florian Paraschiv, mort acum cinci ani, la vârsta de 21 de ani. În parcarea din curtea stadionului a fost montat un cort imens, unde a fost pregătit primul parastas. Au fost amenajate peste 150 de mese şi peste 1.000 de oamenii au fost aşteptaţi cu bucate alese.

A murit spulberat de tren

Omul de afaceri Nae Nicolae (44 de ani) a murit miercuri, 17 iulie, într-un accident cumplit. Nicolae nu a respectat semnalele acustice şi luminoase  la o trecerea de cale ferată din zona Pipera, a depăşit colana de maşini şi a trecut cu autoturismul pe lângă barierele coborâte. Bolidul pe care îl conducea a fost însă spulberat de tren. Afaceristul a murit pe loc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net