A murit înainte să se vadă în semifinalele «Românii au talent». Ioan Dunca a fost cel mai vârstnic concurent din acest an

Ultima actualizare:

    Ioan Dunca, cel mai vârstnic concurent de la «Românii au talent», a fost trecut în etapa următoare la preselecţii, însă nu a mai apucat să-și vadă prestaţia vineri searaFotografii:Pro TV
Ioan Dunca, cel mai vârstnic concurent de la «Românii au talent», a fost trecut în etapa următoare la preselecţii, însă nu a mai apucat să-și vadă prestaţia vineri searaFotografii:Pro TV

Pe Ioan Dunca l-aţi văzut vineri seara la „Românii au talent”. La cele 78 de primăveri ale sale, a fost de departe cel mai simpatic concurent, care a cucerit juriul cu umorul şi pofta sa de viaţă, fiind trecut în etapa următoare. Din păcate, el nu a mai apucat să vadă la televizor emisiunea înregistrată în noiembrie 2014 şi nici să urce pentru a doua oară pe scenă. Anul acesta, bătrânul s-a stins din viaţă.

Înainte să treacă în nefiinţă, străbunicul Ion a făcut ceva memorabil – a participat la „Românii au talent” (Pro TV) şi a adus un zâmbet pe buzele a milioane de oameni. Plin de viaţă şi de glume, pensionarul a povestit că 33 de ani a fost aviator şi că din 1990 a ieşit la pensie. Ar fi vrut să „mănânce pensie încă pe atâta, dacă îl ajută bunul Dumnezeu şi juriul”, după cum a declarat, însă după preselecţiile de la Iaşi, care au avut loc în noiembrie 2014, a mai trăit doar câteva săptămâni. 

Krispy a dansat  la bară
Krispy a dansat la bară

Şi-a început numărul cu o serie de flotări, „de încălzire”, apoi a continuat cu o cântare. Din program, nu i-au lipsit glumele. „Vai, doamna Andra, ce frumoasă sunteţi! V-aş lua de nevastă, dar nu mă lasă nevastă-mea, care s-a dus pe lumea cealaltă acum 15 ani”, a spus nea Ion. A menţionat că e activ la trei cluburi artistice din Iaşi, apoi a mai povestit, cu mândrie, despre nepoţii şi strănepoţii lui, pe care i-a enumerat cu nume şi profesie. Cu toate acestea, venise singur la preselecţii. Niciun membru al familie nu ştia de iniţiativa lui. 

Bianca Coştiug are doar 17 ani
Bianca Coştiug are doar 17 ani

Cuceriţi de simpaticul bătrânel, toţi membrii juriului i-au dat câte un Da. „Vreau să mai aud poveşti”, a spus Andi. „Mie mi-aţi dovedit că tinereţea nu are legătură cu anii din buletin, ci cu vitalitatea şi pofta de viaţă. Sunteţi cel mai tânăr om pe care-l cunosc... Pun pariu că aveţi şi o iubită”, i-a spus şi Mihaela Rădulescu. Pensionarul şi-a luat la revedere de la toată lumea, fericit că şi-a împlinit visul: să urce pe scenă, să cânte şi să facă glume pentru o ţară întreagă.

A început cu  vreo 10 flotări,  “de încălzire”
A început cu vreo 10 flotări, “de încălzire”

Ieri, în memoria lui, Mihaela Rădulescu a scris câteva cuvinte pe pagina sa de socializare: „Din emisiunea de aseară, din atâtea emoţii şi zâmbete, mi-a revenit în minte bătrânelul atât de simpatic şi de plin de viaţă, pe care l-am trecut toţi în etapa următoare, dar care... a murit. A trecut în „finala” vieţii, câştigând bucuria de a ne fi învăţat lecţia supremă. Îi dăruiesc gândul meu bun, transmit condoleanţe familiei care n-a ştiut de prezenţa lui acolo şi îi mulţumesc pentru imensa căldură cu care ne-a îmbrăţişat, arătându-ne ce fantastică e iubirea de viaţă şi pofta de a trăi în tinereţe veşnică”

Peste 5,3 milioane de oameni au urmărit ieri, în minutul de maximă audienţă, „Românii au talent”.

Fetele frumoase au cucerit juriul

A cântat şi a gesticulat
A cântat şi a gesticulat

Ca în fiecare ediţie, dintre concurenţi care mai de care mai talentaţi nu puteau lipsi fetele frumoase şi sexy, care să încingă atmosfera. „Eşti exact prescripţia mea medicală”, i-a spus Andi dansatoarei la bară Krispy, care a demostrat o forţă şi o tehnică incredibile, cu toate că nu a făcut sport de performanţă. Bianca Coştiug, o elevă de 17 ani, a prezentat un număr de belly dance tribal aparte, plin de frumuseţe, pasiune şi cu mişcări senzuale, care au isterizat publicul. Cuceriţi de frumuseţea ei, toţi membri juriului au trecut-o în etapa următoare. 

A părăsit scena cu patru “Da”
A părăsit scena cu patru “Da”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net