A murit Dinu Damaschin, protectorul Monicăi Gabor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Protectorul Monicăi Gabor a murit în timpul procesului, la Bacău. Înfăţişarea avea loc la Tribunalul Bacău.

Dinu Damaschin era judecat pentru proxenetism. Cel care susținea că este tatăl biologic al Monicăi Gabor era în greva foamei din data de 22 decembrie 2011, informează Realitatea tv.

simeon stalpnicul png

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Bacău, Cătălin Şerban, a declarat că Dinu Damaschin a fost citat cu mandat cu aducere pentru soluţionarea unui recurs referitor la prelungirea mandatului de arestare preventivă a acestuia.

"S-a judecat cauza, a rămas în pronunţare, iar până când completul a deliberat lui Dinu Damaschin i s-a făcut rău", a spus Şerban.

El a mai spus că la faţa locului au ajuns două ambulanţe, însă echipajele medicale nu l-au putut salva pe Damaschin, în jurul orei 14.15 fiind constatat decesul.

Avocatul lui Dinu Damaschin, Petre Ivaşcu, a declarat că acesta era în greva foamei din 22 decembrie, de când a fost reţinut şi dus în arestul Poliţiei Bacău. În seara respectivă, Damaschin a anunţat că intră în greva foamei în semn de protest faţă de măsura arestării preventive. După 20 de zile de grevă, timp în care a fost monitorizat medical, analizele au ieşit mai bune decât cele de la momentul începerii protestului. Deşi se afla de mai mult timp în greva foamei, Damaschin nu a făcut nicio cerere către instanţă pentru a fi eliberat din arest preventiv din motive medicale, au declarat surse judiciare.

Potrivit DIICOT, Dan Constantin Damaschin (55 de ani), lider al grupării, împreună cu Eugen Mihai Mereuţă (40 de ani) şi Claudiu Ciucă (35 de ani) au fost acuzaţi că au recrutat prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă, mai multe părţi vătămate, unele minore, în scopul exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei. Activitatea infracţională se desfăşura în imobile situate în zone ultracentrale din capitală, închiriate de către inculpaţi, unde victimele erau obligate să se prostitueze. Victimele erau alese cu predilecţie din familii cu posibilităţi financiare reduse şi erau atrase cu promisiuni de asigurare a unei cariere în modelling sau televiziune, inculpatul prezentându-se drept o persoană influentă în acest domeniu. Printre fetele pe care acesta le-ar fi obligat să se prostitueze se numără şi Monica Gabor, care a făcut o plângere împotriva lui în anul 2004.

simeon stalpnicul png

Petre Ivaşcu, avocatul lui Damaschin: «Era atât de slăbit că nu a putut scoate nici un cuvânt»

În urmă cu o lună, Dinu Damaschin era slăbit și fără vlagă din cauză că nu se alimenta. Stare de sănătate a acestuia fiind precară.

Citește și:

Petre Ivaşcu, avocatul lui Damaschin: «Era atât de slăbit că nu a putut scoate nici un cuvânt»

Dinu Damaschin: «Vreau să mor, să fiu ars, iar cenușa să fie aruncată deasupra României

Ramona Gabor: «Sunt neașteptat de șocată de moartea lui Dinu Damaschin»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net