Moştenitorul «Frutti Fresh» şi-a luat avion de 8 milioane de dolari

Ultima actualizare:

    În avionul personal, Victoraş se răsfaţă  cu băuturi fine
În avionul personal, Victoraş se răsfaţă cu băuturi fine

Nu mai are nevoie să-şi cumpere bilete de avion şi nici să stea la cozi interminabile, în aeroporturi! Victoraş Micula a făcut o aroganţă şi şi-a cumpărat propriul aparat de zbor. Este vorba de un private jet cu 6 locuri, în valoare de 8.000.000 de dolari.

Nu i-a plăcut în mod special cartea, însă jucăriile, da, iar acum, la 20 de ani, Victoraş, fiul afaceristului Viorel Micula, poate să se joace până la bătrâneţe, pentru că are garajul plin de jucării pentru adulţi. Trei snowmobile, un Lamborghini Huracan de 200.000 de euro, Ferrari 458 Italia, de peste 200.000 de euro, dar şi un elicopter în valoare de 70.000 de euro sunt bijuteriile care-i ocupă garajul beizadelei din Oradea.

După cum se ştie, moştenitorului Frutti Fresh îi place mai mult în aer decât la volan, aşa că a fost surprins de nenumărate ori în elicopterul său, fie pentru a se ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca la Prislop, fie pentru o banală vizită la mare, pentru a bea un cocktail alcoolic la Loft. La fel de mult îi place şi în Maldive, locul din cauza căruia a picat Bacalaureatul, însă anul acesta a preferat să nu-şi mai ia bilet, ci direct avion.

A făcut deja o călătorie în Maldive

Astfel, de aproape trei luni, moştenitorul Frutti Fresh a făcut o achiziţie importantă şi a devenit posesorul unui private jet pentru care a scos din buzunare milioane de euro. Este vorba despre un avion Embraer Phenom 300, produs în Brazilia, şi care nou costă 8.000.000 de dolari, iar la mâna a doua, poate să ajungă şi la 2.000.000 de dolari.  Aeronava este dotată cu şase locuri, adică pilot, copilot şi patru pasageri, iar Victoraş a făcut deja cel mai lung drum, în destinaţia preferată, Maldive. Acest drum l-a costat pe juniorul Micula un pic peste 7.000 de euro, însă a meritat. Pe o reţea de socializare, bogătaşul şi-a postat mai multe poze din interiorul aparatului de zbor, în care se poate observa cât de mândru este. Mai mult, acesta şi-a asortat şi ţinuta,  astfel că dacă în elicopter îşi permitea să poarte tenişi, iată că Victor a devenit dintr-o dată sobru în ceea ce priveşte ţinuta. Contactat telefonic, Victor nu a vrut să dea prea multe detalii despre noua achiziţie. ”Sunt puţin plecat din ţară. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect”, s-a mulţumit să ne spună cavalerul Frutti Fresh.  

Fişă tehnică

Embraer EMB-505 Phenom 300 este o aeronavă de lux, fabricată în Brazilia, capabilă să transporte 7-9 persoane în condiţii de confort şi siguranţă. Avionul are o autonomie de 3.650 de kilometri şi poate atinge o viteza maximă de 834 km/h.

Cu elicopterul la mare, la munte, dar şi la mănăstire

A zburat  la Mamaia  pentru o noapte  în club
A zburat la Mamaia pentru o noapte în club

A aterizat  pe pârtie la Predeal
A aterizat pe pârtie la Predeal

Beizadeua din Ardeal a şocat pe toată lumea, chiar şi presa internaţională când, în 2013, s-a dus la mormântul Părintelui Arsenie Boca cu elicopterul. Se pare că maicilor nu le-a căzut bine atunci când l-au văzut pe Victor Micula în timp ce-şi ”parca” aparatul de zbor în curtea mănăstirii. Scopul vizitei a fost unul hilar, căci juniorul spunea că a mers să se roage pentru că era stresat din cauza crizei economice. Aceeaşi aroganţă a făcut-o şi anul trecut, de 1 Mai, la un club de fiţe din Mamaia. Acesta şi-a filmat venirea la club cu elicopterul şi s-a mândrit pe Facebook. În această iarnă, distracţia a continuat la munte, unde s-a dus la o petrecere pe pârtie tot cu elicopterul.

Victor a picat de două ori examenul maturităţii

Băiatul lui Viorel Micula este unul dintre cei mai excentrici tineri de bani gata. Tatăl Viorel şi unchiul său, Ioan Micula, au o avere estimată la peste 200 de milioane de euro, potrivit ultimului Top Forbes România, aşa că tânărului nu i-a păsat prea tare să înveţe. În 2014, el a picat Bacalaureatul, materia care i-a dat bătăi de cap fiind chiar Româna, la care a obţinut nota 4. A făcut contestaţie, însă a  primit doar 0,40 de puncte. La celelalte două probe scrise a obţinut note bune: 7,80 la Matematică şi 8,60 la Georgrafie. După ce a picat cu brio prima sesiune, a participat la sesiunea din toamnă şi a comis-o din nou. Micula jr. a fost prins în timp ce copia şi a fost dat afară din examen. În 2015, el nu a mai avut voie să se prezinte la Bac, iar după cum se vede i-a trecut cheful de învăţat şi anul acesta a spus “pas” examenelor.

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net