Ce moarte cumplită! Sami, 5 ani, sfâşiat de câini în timp ce-şi căuta tatăl

Ultima actualizare:

    Copilul nu se mai afla în viaţă  când au sosit oamenii legii
Copilul nu se mai afla în viaţă când au sosit oamenii legii

Un băiat din satul sucevean Călineşti Enache, comuna Dărmăneşti, a sfârşit tragic sâmbătă.

Sami Viorel Tcaciuc, care luna viitoare urma să împlinească 6 ani, a fost sfâşiat de mai mulţi câini în apropiere de cimitirul din sat. Viorel şi fratele lui mai mare, elev în clasa a II-a, au plecat de acasă sâmbătă în jurul orei 10.00 spre tatăl lor, care lucra acasă la un consătean.

Când au ajuns pe câmpul din apropierea cimitirului, la circa 100 de metri de sat, cei doi au fost atacaţi de mai mulţi câini.

Băiatul cel mare a reuşit să fugă să cheme ajutor. Când s-a întors, Sami era deja mort. Copilul de 5 ani avea mai multe muşcături pe picioare şi în zona gâtului.

Poliţiştii au fost alertaţi prin serviciul 112 de o femeie. Mama şi tatăl băiatului s-au prăbuşit lângă cadavrul micuţului.

„Au plecat de acasă să vină la mine şi s-a întâmplat nenorocirea asta", a spus printre lacrimi tatăl lui Viorel. Poliţiştii încearcă să afle dacă animalele care l-au atacat pe băiat aveau stăpân.

Ei au luat probe biologice din zona muşcăturilor pentru a le compara cu cele care vor fi recoltate de la câinii din zonă.

„Dacă aparţin unei persoane şi i-a lăsat fără supraveghere, trebuie să răspundă în faţa legii", a declarat Sorin Popescu, prefectul de Suceava.

Şi ei au fost muşcaţi de câini

20 ianuarie 2012: un copil de şase ani din comuna Checea, judeţul Timiş a fost sfâşiat de o haită de câini. Băiatul a fost lăsat nesupravegheat la grădiniţă. Un paznic l-a găsit plin de sânge la aproape un kilometru de grădiniţă.

25 septembrie 2011: un băiat de 12 ani din Vaslui a fost atacat de patru câini-lup în preajma unei fabrici de pâine din localitate. Animalele l-au muşcat de 30 de ori pe băiat, provocându-i răni grave şi o traumă psihică greu de vindecat.

26 ianuarie 2011: o femeie de 49 de ani din Bucureşti a fost sfârtecată de o haită de 20 de maidanezi, în curtea Administraţiei Domeniului Public sector 5. Rănile provocate de maidanezi i-au fost fatale.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net