Miron Cozma: «N-am mai făcut sex de un an»

Ultima actualizare:

    2015. La patru ani de la  logodnă, Miron şi  Marinela s-au  despărţit fără prea  multe explicaţii
2015. La patru ani de la logodnă, Miron şi Marinela s-au despărţit fără prea multe explicaţii

“Sunt singur. Am aproape un an de când nu m-am atins de o femeie”, mărturiseşte “Luceafărul Huilei”, cel care se lăuda pe vremuri cu o listă lungă de cuceriri. La 61 de ani, Miron Cozma spune că nu se mai gândeşte la femei şi îşi păstrează gândurile pentru poezie.

“Sunt căutat, să nu credeţi că nu am admiratoare, dar îmi doresc pe cineva cuminte. M-a sunat o doamnă de profesie avocat acum ceva timp, mi-a spus că mă admiră foarte mult şi să ne vedem, că ea are bani, maşini şi nu este siliconată ca Marinela. I-am zis: în primul rând, doamnă, eu nu vă permit să vorbiţi urât de fostele mele partenere şi, în al doilea rând, aţi picat testul. Eu caut altceva”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Miron Cozma. Din februarie 2015, de când a fost părăsit de Marinela Niţu, iubirea vieţii lui, Cozma spune că n-a mai făcut sex.

În schimb, şi-a ocupat timpul cu altceva: televiziune şi poezie. La televiziune a renunţat după ce a rămas fără licenţă, iar partenerul său de afaceri de la Vătafu TV n-a mai vrut să-şi bage banii în planurile lui. Acum, scrie poezii zi şi noapte. “Eu am rămas la marea dragoste: poeziile. Dimineaţa şi seara mă rog, dau cu tămâie în toate colţurile casei şi scriu. Vor fi 13 volume de poezii. Am să lansez în curând primul volum şi sper să ajung mai tare ca Eminescu. Am o ofertă de la Imprimeria Miron, care vrea să mă publice gratis. Şi în «Condeiul Ardelean» am deja publicată o poezie - «Luceafărul fiinţei mele» se numeşte”, mărturiseşte Miron, care visează să lase familiei moştenire manuscrisele sale.

Până atunci, însă, spune că n-are averi. N-are casă, n-are bani, iar maşina pe care a lovit-o în decembrie e şi acum în service, iar reparaţiile îl costă circa 1.000 €. “Loganul este ca şi iubita mea. Îl am la reparat din decembrie. Sper să fie gata cât mai repede, ca să merg la Timişoara, să-mi văd familia. Nu mi-am văzut copiii de patru luni. În Bucureşti merg pe jos sau cu bicicleta”, mai spune fostul lider al minerilor.

S-a visat noul Dan Diaconescu

Televiziunea de la ţară, care s-a lansat anul trecut în vară, printre găini, curcani, raţe şi cu o salcie pe post de poartă, a fost închisă, după nici o lună. ”Mentorul” Miron Cozma spera atunci că lucrurile se vor rezolva. ”În două luni ne vedeţi direct pe cablu”, spunea el despre Vătafu TV. A rămas cu speranţa!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net