Mireasă pentru fiul meu 2015. Cine sunt concurenții cu cele mai mari șanse la victorie

Ultima actualizare:

    Mireasă pentru fiul meu 2015 - cine sunt principalii favorițiSURSĂ FOTO: alinstoica.ro
Mireasă pentru fiul meu 2015 - cine sunt principalii favorițiSURSĂ FOTO: alinstoica.ro

Am descoperit cine sunt favoriții la Mireasă pentru fiul meu 2015. Trei cupluri au mari șanse să câștige marele premiu în august.

Emisiunea Mireasă pentru fiul meu 2015 este în plină desfășurare, încep să se formeze favoriți pentru câștigarea marelui premiu dar lucrurile cu siguranță se mai pot schimba până în august.

Cu toate că mai este cale lungă până la finală, există niște favoriți clari la Mireasă pentru fiul meu 2015 și depinde doar de ei cum vor gestiona această situație. Concurenții se luptă ediție de ediție să câștige inimile telespectatorilor și până acum am descoperit 3 cupluri favorite, însă unul dintre ele s-a distanțat puțin în preferințele oamenilor.

Mireasă pentru fiul meu 2015: Cristian și Elly

Cristian și Elly
Cristian și Elly

Cristian și Elly sunt favoriți la Mireasă pentru fiul meu 2015. Sunt favoriți clari și în acest moment nimic nu pare să le stea în cale: sunt votați aproape în fiecare săptămână ca mirele și mireasa săptămânii.

Chiar și mama lui Elly i-a dat binecuvântarea lui Cristian, deși fanii Mireasă pentru fiul meu 2015 știu clar că aceasta nu îl suportă. Mai mult, se pare că în curând Cristian o să îi întâlnească și tatăl lui Elly.

Ei au în acest moment șansele cele mai mari să câștige, în opinia fanilor. Totul depinde doar de ei cum vor putea să gestioneze relația lor.

Mireasă pentru fiul meu 2015: Marian și Cristiana

Marian și Cristiana
Marian și Cristiana

Marian și Cristiana sunt cel de-al doilea cuplu favorit la câștigarea Mireasă pentru fiul meu 2015, însă e greu de crezut că pot răsturna clasamentul în acest moment. Mai ales că chiar de Paște au avut ceva probleme.

Fanii nu văd neaparat cu ochi buni diferența mare de vârstă dintre cei doi și diferențele de mentalitate. Tocmai aceste motive au fost invocate și de Marian într-o discuție ceva mai aprinsă cu Cristiana chiar în ediția de Paște.

Cearta a degenerat atât de tare încât Cristianei i s-a făcut chiar rău și a fost nevoie de primul ajutor pentru a-și recăpăta puterile.

Mireasă pentru fiul meu 2015: Andrada și Radu

Andrada și Radu
Andrada și Radu

Andrada și Radu sunt deocamdată cei care i-au pus în umbră pe Marian și Cristiana, pentru că de la momentul în care au anunțat că formează un cuplu i-au detronat pe cei din urmă de pe locul 2.

Constant au fost votați de public pe locul 2 și au o șansă ca până în august dacă vor rezista să poată câștiga competiția Mireasă pentru fiul meu 2015. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net