Minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie

Ultima actualizare:

    Minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie: turiştii au de ales din ofertele propuse de agenţii şi hotelierifoto: adevarul.ro
Minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie: turiştii au de ales din ofertele propuse de agenţii şi hotelierifoto: adevarul.ro

Se apropie minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, iar românii vor avea patru zile de concediu, de pe 28 noiembrie până pe 1 decembrie. Agenţiile de turism au pregătit numeroase oferte pentru cei care vor să petreacă minivacanţa în ţară sau în străinătate.

Pentru minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, hotelierii şi agenţiile de turism au pregătit oferte pentru românii care doresc să se bucure de cele patru zile libere. De la pensiuni în staţiunile montane din România la sejururi în străinătate, iată ce oferte ai pentru minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie

Cei care doresc să petreacă minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie la munte au de unde alege. Hotelierii se întrec în tot felul de oferte. Conform stirileprotv.ro, mai toate hotelurile de la munte oferă acces gratuit la saună, piscină, sala de fitness şi jacuzzi. “Avem oferte de trei nopţi plus una gratuit la 121 de euro de persoană, cu cină de 1 decembrie”, a explicat reprezentanta unui hotel.

De exemplu, la Hotelul Belvedere din Predeal, două persoane vor plăti 730 de lei pentru patru nopţi. Pachetul include mic de dejun, o cină festivă de Sfântul Andrei, un program artistic cu muzica live, cabaret şi dansuri traditionale, dar şi un foc de tabara cu vin fiert.

Cei care vor să petreacă minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie la Bran pot alege pachete care include cina festivă pe 30 noiembrie şi pentru care pot plăti 470 de lei. Cina include un foc de tabără, un meniu tradiţional şi muzică live.

În Poiana Braşov, în schimb, la un hotel de trei stele, un sejur de trei nopţi ajunge şi la 207 euro şi include o cină festivă în seara de 30 noiembrie. Cei care preferă staţiunea Buşteni, pot opta pentru patru nopţi la un hotel de trei stele pentru 750 de lei de persoană. Ca şi în alte cazuri, pachetul include cina tradiţională de Sfântul Andrei.

Minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie: oferte în străinătate

Agenţiile de turism au pregătit oferte şi în străinătate pentru minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Un sejur de patru zile la Budapesta, unde s-a deschis Târgul de Crăciun, costă 95 de euro de persoană. Hotelul este de patru stele, iar transportul se face cu autocarul.  

Roma este o altă destinaţie preferată de români pentru minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Trei nopţi în capitala Italiei pornesc de la 269 de euro de persoană la un hotel de trei stele, iar oferat include transportul, dar şi micul dejun.

O altă variantă pentru cei care vor să petreacă minivacanţa în afara României este Londra. Pentru trei nopţi la un hotel de trei stele din centrul Londrei, cu transport şi mic dejun inclus, trebuie să plăteşti de la 349 de euro de persoană.

De ce sărbătorim Sfântul Andrei şi 1 Decembrie

Sfântul Andrei se sărbătoreşte în fiecare an, pe 30 noiembrie, conform tradiţiei. Sfântul Apostul Andrei este considerat ocrotitorul României. El a provăduit Evanghelia şi cuvântul Domnului pe meleagurile noastre, iat ca dovadă stau peşterea şi pârâiaşul care îi poartă numele. Pe 1 Decembrie, românii sărbătoaresc Ziua Naţională a României. În această zi, pe 1918, a avut loc unirea Transilvaniei cu Moldova şi Ţara Românească, la Alba Iulia. Ambele zile sunt considerate libere legale de stat, iar în acest an, ele pică la început de săptămână, luni şi marţi. Astfel, românii se pot bucura de patru zile în minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net