"Mi-a cerut să mă culc cu el!" Viorica Culea continuă seria dezvăluirilor halucinante despre bunicul ei

Ultima actualizare:

    Viorica şi bunicul ei pe care l-a întâlnit în urmă cu două săptămâni la Brăila Foto: arhiva personală
Viorica şi bunicul ei pe care l-a întâlnit în urmă cu două săptămâni la Brăila Foto: arhiva personală

A venit în România pentru a-şi cunoaşte bunicul şi tatăl biologic şi pentru a afla de ce mama ei o reneagă, însă lucrurile s-au întors la 180 de grade pentru Viorica Culea. Femeia despre care ştia că a abandonat-o la naştere, de fapt a fost forţată să facă acest gest, iar bunicul pe care abia aştepta să-l întâlnească, i-a făcut culmea, propuneri indecente. Povestea tinerei de 20 de ani, adoptată pe când avea doar un an şi trei luni de o familie de americani, bate orice scenariu de film.

Numai în pielea Vioricăi Culea să nu fii. În ultima lumă, viaţa tinerei s-a dat peste cap complet. După ani întregi în care a făcut cercetări pentru a-şi găsi părinţii şi şi-a pus familia adoptivă în cap, adolescenta a suferit un adevărat şoc emoţional. A reuşit să ia legătura cu mama ei, femeia despre care ştia că nu o vrea deloc în viaţa ei şi care a înjurat-o ca la uşa cortului atunci când i-a auzit vocea la telefon, însă după discuţii a aflat cum au stat de fapt lucrurile. Bunicul ei, bărbatul cald şi bun, a dat-o spre adopţie şi a obligat-o pe Mirela Culea, fiica lui, să o încredinţeze pe fetiţă unei familii de americani. În tot acest timp, mama Vioricăi a ştiut că fiica ei este moartă. Acelaşi bunic a minţit-o pe femeie şi i-a spus că avionul în care micuţa a zburat cu părinţii adoptivi s-a prăbuşit. Atunci când i-a auzit vocea la telefon, Mirela a luat-o razna, crezând că cineva se ţine de glume proaste. De o săptămână, cele două se înţeleg de minune şi încearcă să recupereze ce au pierdut în aceşti 20 de ani în care au fost despărţite.

Viorica a povestit apropiaţilor că bunicul ei i-ar fi făcut avansuri
Viorica a povestit apropiaţilor că bunicul ei i-ar fi făcut avansuri

Punând cap la cap informaţii, Viorica a descoperit că bunicul ei a fost de fapt cel care nu a vrut-o în familie. Cu toate că atunci când a revăzut-o a sărit în sus de bucurie şi a plâns ca un copil, Viorel Culea a avut din spusele tinerei un comportament cel puţin ciudat. Tânăra le-a povestit apropiaţilor că tataie nu este tocmai un sfânt, aşa cum a părut la televizor. Potrivit unei postări pe Facebook, Viorica susţine că bătrânul o atingea continuu, ba chiar i-a propus să se culce cu el. Cu inima sfâşiată de durere, Viorica a ascuns această poveste, însă s-a hotărât să o facă publică, după ce a luat legătura pe Internet cu mama ei care locuieşte în Italia.    

Tânăra a descoperit că nu ar fi trebuit să ajungă la familia americană
Tânăra a descoperit că nu ar fi trebuit să ajungă la familia americană

Totodată, tânăra a descoperit printre documentele ei de adopţie că asistenţii sociali care i-au analizat cazul nu şi-au dat acordul ca familia Magreta să se ocupe de creşterea şi educarea ei, ba chiar au insistat ca fata să rămână în grija mamei naturale. Cum s-a întâmplat însă contrariul, este o întrebare la care Viorica şi Mirela Culea ar putea să răspundă.     

Între timp însă, femeia care i-a dat naştere Vioricăi este foc şi pară pe Cătălin Măruţă pe care l-a acuzat că a vrut să facă audienţă din drama fiicei ei şi l-a făcut erou pe bunicul care nu merita astfel de laude. Reacţia prezentatorului o puteţi vedea aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net