3 medici, arestaţi preventiv în scandalul silicoanelor

Ultima actualizare:

    În această dimineaţă, la Spitalul de Arşi, s-au prezentat 12 procurori, pentru percheziţii
În această dimineaţă, la Spitalul de Arşi, s-au prezentat 12 procurori, pentru percheziţii

Trei medici de la Spitalul de Arşi au fost arestaţi preventiv, duminică, în dosarul operaţiilor estetice ilegale şi al deconturilor frauduloase, potrivit România TV.

Dintre cei 10 medici reţinuţi în scandalul mafiei silicoanelor de la Spitalul de Arşi, doar trei vor rămâne în arest preventiv, a decis, duminică, o instanţă de la Tribunalul Bucureşti. Decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.

Cei trei care rămân în arest sunt directorul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, șeful Secției de Chirurgie Plastică a spitalului, Nicolae Antohi şi Aurelia Isac, medicul la care s-a găsit cea mai mare sumă de bani.

"Operaţiile care s-au făcut sunt absolut legale. Nu poate să existe diagnostic fals în ideea procurorilor, pentru că procurorul nu are cunoştinţe medicale", a declarat avocatul unuia dintre învinuiţi.

În acelaşi dosar vor fi cercetaţi în stare de libertate Florica Gușă, Carmen-Elena Boiangiu, Ioan Costică Ghiță Plujdescu, Florin Parasca, Ivan Vatamanescu, Elena Cristina Isac și o angajată a unei clinici private.

UPDATE Mascaţii au luat cu asalt Spitalul de Arşi din Bucureşti. Ce vedete şi-au pus silicoane aici

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net