Mascații au intrat peste primarul Brașovului

Ultima actualizare:

    Primarul George Scripcaru va fi dus la audieri
Primarul George Scripcaru va fi dus la audieri

Procurorii anticorupţie fac, la această oră, percheziţii la Primăria Braşov, în mai multe birouri, între care şi cel al primarului George Scripcaru. Mascații au descins şi la locuinţa acestuia.

Procurorii DNA Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, care ar fi fost comise în perioada 2010-2015, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Potrivit sursei citate, anchetatorii fac, azi, 20 de percheziţii la primărie și la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile mai multor persoane.

Percheziţii au loc în birourile şefului Serviciului Investiții şi al directorului executiv adjunct la Direcția Tehnică, dar şi la locuinţa lui Scripcaru, din Ghimbav, la punctul de lucru al SC Delcar SRL Brașov - în biroul lui Mihai Ciprian David, la sediul social al SC Bepco SRL, tot din Ghimbav, la sediul social al SC Transformer Energy Supply SRL, din municipiul Braşov, şi la sediul social al SC Tetkron SRL, tot dn Braşov, precum şi la Hotel Kronwell, la punctul de lucru al SC Iporo Com SRL Brașov, în birou lui Daniel Popescu şi la sediul social al SC Radioteleviziunea Transilvania SRL, în spaţiie folosite de către Antonie Cristina-Iuliana și primarul Scripcaru.

Potrivit Mediafax, procurorii ridică documente din biroul primarului George Scripcaru, într-un dosar de abuz în serviciu privind încheierea unor contracte de vânzare-cumpărare de energie termică. Anchetatorii spun că abuzul în serviciu în legătură cu încheierea contractului de vânzare cumpărare de energie produsă de Bepco SRL a constat în punerea la dispoziția Bepco a activelor/resurselor CET SA, prin intermediul unor contracte de vânzare-cumpărare, compensare sau cedare cu titlu gratuit.

Urmare a acestor acțiuni abuzive s-a cauzat un prejudiciul în sumă totală de 25.951.978 lei, mai afirmă anchetatorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net