Mama lui Leonard Doroftei a murit

Ultima actualizare:

    Leonard Doroftei este devastat de durerefoto: arhiva personală
Leonard Doroftei este devastat de durerefoto: arhiva personală

Leonard Doroftei este în doliu. Mama lui s-a stins din viaţă, joi dimineaţă (25 februarie), la Spitalul din Ploieşti. Femeia se confrunta de mai multă vreme cu grave probleme de sănătate.

Mama lui Leonard Doroftei a decedat după ce în ultima vreme a avut mari probleme de sănătate. Din primele informaţii, femeia se afla internată la Spitalul din Ploieşti şi suferise o intervenţie chirurgicală.

De altfel, în urmă cu o săptămână, sportivul a fost văzut la unitatea sanitară vizibil afectat. Îngrijorat, Leonard Doroftei nu a făcut comentarii pe această temă.

Leonard Doroftei era foarte ataşat de mama lui, iar în urmă cu câţiva ani, spunea în cadrul unei emisiuni televizate că o perioadă, aceasta nu a ştiut că făcea box.

"Am vorbit mai des cu mama când eram în străinătate, decât atunci când eram în România. Mama nu a ştiut într-o perioadă unde sunt şi ce fac. M-am trezit odată cu mama şi cu o mătuşă după un meci. Ca şi copil nu mă vedeau. Mereu fugeam dintr-un oraş în altul în cantonamente”, spunea Leonard Doroftei. Mama Lui Doroftei era foarte mândră de performanţele fiului său. "La aparat ascultam mereu şi îl ascultam când se bătea, când nu era televizat. Am avut mai mari emoţii la radio decât atunci când eram lânga el. El când urca în ring le umfla ochii”, declara mama lui Doroftei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net