Mama celor 6 frăţiori ucişi de gaze, gravidă din nou?

Ultima actualizare:

    Luminița Bumbu abia s-a putut ține pe picioareFOTOGRAFII: SOFIA PREJBEANU
Luminița Bumbu abia s-a putut ține pe picioareFOTOGRAFII: SOFIA PREJBEANU

Imagini sfâşietoare, ieri, la Rovinari, Gorj. Şase micuţi cu vârste între 6 luni şi 7 ani au fost puşi în sicrie albe şi duşi la groapă, alături de tatăl lor. O tragedie care a făcut sute de oameni să plângă în hohote la căpătâiul lor.

Miercuri a fost zi de doliu la Rovinari. Tot oraşul a venit să fie alături de Luminiţa, femeia care şi-a pierdut, într-o clipă, aproape toată familia: 6 copilaşi şi soţul. A fost devastată. De luni noapte, de când a venit din Italia, unde munceşte, nu s-a dezlipit de lângă sicriile îngeraşilor ei.

Sute de oameni au aprins lumânări la căpătâiul copilașilor
Sute de oameni au aprins lumânări la căpătâiul copilașilor

A fost scoasă pe braţe din biserică de câteva ori, iar ieri a fost sedată ca să facă faţă durerii. Oamenii spun că Luminiţa ar fi, din nou, însărcinată în luna a 3-a, iar perioada prin care trece acum i-ar putea face rău bebeluşului. Femeia a fost greu încercată în ultimii ani. A mai avut doi fraţi care au decedat acum câţiva ani, iar în vara anului trecut, tatăl ei a făcut infarct. Acum, a pierdut tot ce avea mai scump pe lume. Era căsătorită de 8 ani cu Cosmin Bumbu şi erau foarte fericiţi împreună. Îşi iubeau nespus copiii, iar ea plecase la muncă în străinătate pentru a-şi susţine financiar familia. Bărbatul nu reuşea să îşi găsească un loc de muncă, dar avea grijă de copii. Familia era totul pentru ei.

† Daniela avea doar 6 luni
† Daniela avea doar 6 luni

„Ei şi-au dorit atâţia copii! Erau viaţa lor! Este o tragedie cumplită”, a spus o cunoştinţă a familiei Bumbu, pentru domino.ro. Acum, singura alinare a Luminiţei este fetiţa de 8 ani, pe care o are dintr-o altă căsătorie, şi care a rămas în viaţă doar pentru că în noaptea tragediei a dormit la bunici. Şi, dacă o ajută Dumnezeu, peste câteva luni va aduce pe lume un alt copilaş. Va trebui însă, să-l crească singură. Soţul ei a plecat în ceruri, alături de cei 6 îngeraşi ai lor. 

Tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, când cei şase copilaşi, cu vârste de 6 luni, 1,5 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani şi 7 ani, au fost găsiţi morţi în casă, împreună cu tatăl lor. Se sufocaseră cu gaze, în somn, de la instalaţia de căldură pe care bărbatul o improvizase în garsonieră. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net