EXCLUSIV Mama lui Ionuţ: «Am aflat cum a fost omorât copilul meu. Nu am nici un dubiu că aşa a fost»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pentru părinţii lui Ionuţ este foarte clar cine le-a măcelărit copilaşul: câinii. Dar nu orice câini, ci o haită de maidanezi. Iată ce ne-a declarat Andreea Anghel, mama micuţului, în urmă cu doar câteva minute!

Sufletul unei mame este greu încercat în această perioadă.

Şi-a pierdut îngeraşul şi tot ce mai speră acum este ca anchetatorii să-şi facă treaba şi să dea un verdict clar în acest caz.

Deşi, în ultimele zile, s-a discutat despre mai multe ipoteze care ar fi dus la moartea lui Ionuţ, cea care i-a dat viaţă crede doar într-una singură.

În dosarul de la parchet sunt toate datele. Sunt convinsă de faptul că băieţelul meu a fost ucis de câini. A fost mâncat de ei. Restul sunt doar speculaţii, care se fac pentru a menţine subiectul în prim-plan", a declarat, pentru Click!, femeia.

Cât priveşte faptul că martorii au povestit despre faptul că Ionuţ a fost găsit dezbrăcat şi cu pantofiorii aruncaţi la 50 m de cadavru, Andreea are şi de asta asta o explicaţie.

„Este normal să fie aşa. Câinii i-au sfâşiat totul ", a conchis mama îndoliată.

Primul dosar penal pentru un câine aruncat în stradă. Procurorii au întocmit ieri primul dosar penal pe numele unui iubitor de animale. Potrivit rtv.net, persoana în cauză, o femeie în vârstă de 59 de ani, din Ploieşti, a adoptat în urmă cu aproape un an un maidanez agresiv de la adăpostul Bucov. Nu a avut grijă de el şi i-a dat drumul pe stradă. Până acum, nu a făcut probleme. Ieri, însă, animalul l-a muşcat de picior pe un tânăr de 23 de ani.

S-au reluat adopţiile la Mihăileşti. Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor a anunţat că activitatea adăpostului de la Mihăileşti a fost reluată. De luni au reînceput să se facă sterilizările, iar de azi s-a dat drumul şi la adopţii. Cine vrea să ia un câine acasă poate veni la adăpost între orele 9.00-15.00. În cele trei zile de adopţii din săptămâna 9-15 septembrie au fost înfiaţi 153 de maidanezi.

Mărturia singurului martor al morţii lui Ionuţ Anghel: «Câinii l-au pus la pământ»

Camerele video de la Bamboo au înregistrat moartea lui Ionuţ

Camerele video de la clubul Bamboo din Tei au surprins atacul maidanezilor

Ştire bombă venită din partea anchetatorilor. Ca să spele orice “pată” de pe imaginea lor, procurorii le-au spus jurnaliştilor că şi-au făcut treaba încă din prima zi. Astfel, ei au dezvăluit faptul că au imaginile de pe camerele Clubului Bamboo, care au surprins moartea lui Ionuţ. ”Camerele de la Bamboo băteau către stufărişul în care a fost găsit copilul. Stufărişul acela se mişca.

Copilul, într-adevăr, apare pe nişte imagini mergând. Sunt imaginile pe care le avem chiar din prima zi a anchetei. Mai sunt şi imaginile din parc. În momentul când am demarat ancheta, noi nu ştiam de unde a plecat copilul, pentru că parcul este mare.

La locul de joacă nu sunt camere. Sunt doar camerele din centrul parcului. Dar avem aceste imagini din locul unde a fost găsit copilul. Se vede mişcare în stufăriş, corespunde şi ora”, au dezvăluit surse de încredere pentru ziarul Ring. Totodată, acestea au mai precizat faptul că trupul lui Ionuţ a fost găsit de oamenii legii cu ajutorul unui câine poliţist, care i-au condus apoi şi la cei şapte maidanezi ucigaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net