Mădălina: «Mazăre m-a cucerit cu trandafiri!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La 43 de ani, Radu Mazăre nu se dă în lături de la nimic când vine vorba să cucerească o femeie. Ultima care i-a căzut cu tronc este Mădălina Pamfile, o prospătură de doar 18 ani, de la celebrul Liceu “Jean Monnet” din Capitală.

Primarul a pus ochii pe elevă chiar la şedinţa foto pentru Playboy, din urmă cu câteva săptămâni.

Dintre cei trei iepuraşi care l-au „înfierbântat" pe Radu Mazăre cu formele lor la şedinţa foto pentru ultimul număr al revistei Playboy, numai unul a reuşit să-i ia minţile primarului.

Elevă în ultimul an la Liceul "Jean Monnet", din Capitală, Mădălina Pamfile învârte, la 18 ani, bărbaţii pe degete, iar Mazăre a făcut în doar câteva secunde o adevărată pasiune pentru bruneta tunsă scurt şi cu sâni naturali.

Mădălina a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a cucerit-o Radu Mazăre, bărbatul care poate să-i fie tată şi cu care are o relaţie de câteva săptămâni.

"Ne-am întâlnit la şedinţa foto pentru revista Playboy şi, de atunci, el a fost foarte atent cu mine. Îmi place că este un bărbat romantic. Multe femei vor să primească cadouri scumpe, el m-a impresionat când mi-a trimis un buchet de trandafiri. După ce ne-am cunoscut, am fost o singură dată la Constanţa. Am avut şi nişte probleme medicale la o măsea şi m-am dus la un doctor de acolo să mă tratez. Am stat însă la hotel, nu la el, dar a venit în fiecare seară să mă ia să mergem în club", ne-a dezvăluit Mădălina.

Îndrăgostită până peste cap, apetisanta brunetă îl aşteaptă acum nerăbdătoare pe Mazăre să se întoarcă din Brazilia, unde se află în vacanţă.

"De abia aştept să vină din Brazilia. Sper ca, atunci când va reveni în ţară, relaţia noastră să devină una mult mai serioasă. Suntem într-o perioadă de tatonări acum", ne-a mărturisit ea.

«Părinţii mei nu sunt deranjaţi de relaţia cu Radu»

Mădălina Pamfile are doar 18 ani şi se pregăteşte să dea BAC-ul anul acesta, ea fiind elevă în clasa a XII-a la Liceul "Jean Monnet" din Capitală.

Tânăra cochetează de ceva vreme cu lumea modellingului, ea având la activ câteva prezentări pe podiumurile din toată ţara.

Mădălina este lipsită de inhibiţii, a pozat nud în revista Playboy şi a prezentat lenjerie intimă, recent, într-un club din Bucureşti.

La 43 de ani, iubitul ei, Radu Mazăre, îi poate fi părinte, tatăl ei fiind doar cu un an-doi mai mare decât primarul Constanţei. „Părinţii mei nu sunt supăraţi că am o relaţie cu un bărbat mai în vârstă decât mine. Ei chiar mă susţin", ne-a mai declarat bruneta.

Mazăre schimbă iubitele ca pe şosete

La 43 de ani, Radu Mazăre este un neobosit cuceritor. Actualul primar al Constanţei a fost însurat cu creatoarea de modă Florianina Doroteea Petcu, cu care are un băiat pe nume Răducu, în vârstă de 18 ani. După divorţ, băiatul a rămas în grija mamei, dar Mazăre se ocupă îndeaproape de educaţia lui.

Presa a speculat că primarul i-ar fi suflat chiar una dintre iubitele fiului său, o blondă în vârstă de doar 20 de ani, cunoscut fiind faptul că acestuia îi plac prospăturile. În ultimii ani, Mazăre a schimbat iubitele ca pe şosete, trecând cu viteza fulgerului de la Elena la Roxana şi viceversa. Blondele răman însă preferatele rebelului primar.

«Liceul trebuie să ia urgent măsuri»

Povestea de la Liceul "Jean Monnet" se îngroaşă de la o zi la alta. Coperta Playboy, cu eleva Mădălina alături de primarul Radu Mazăre, a lăsat cu gura căscată pe inspectorii şcolari.

„Este incredibil ce am văzut! Există un regulament clar: elevul trebuie să aibă un comportament decent şi la şcoală şi în afara orelor de curs. Nimic nu opreşte şcoala să ia urgent măsuri. În cazul elevei porno s-a decis exmatricularea, dar decizia trebuie să o ia conducerea liceului. Dar, domnul primar Radu Mazăre ştia că această fată este elevă? Ştia că are nevoie de acordul părinţilor săi? Vă rog să-l întrebaţi", ne-a declarat Marina Banu, purtătorul de cuvânt al ISMB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net