Lucky Studio ne explică pe ce cheltuiesc banii fetele de la videochaturile ieşene - un interviu cu managerul Lucky Studio, din Iaşi (P)

Ultima actualizare:

„Dacă aş câştiga milioane de lei într-o singură zi, ce aş face cu ei?”- e o întrebare pe care cei mai mulţi dintre noi s-au gândit probabil doar în vis. În Iaşi, există însa nişte fete care obţin banii aceştia în realitate, din munca în videochat.

Pentru a ne lamuri pe ce se duce salariul lor, i-am cerut parerea domnisoarei Claudia, administratorul Lucky Studio, din Iasi.

Reporter: Cum e sa primesti milioane de lei pentru o singura zi de munca?

Manager Lucky Studio: Lucrati si dumneavoastra la videochat si o sa vedeti! Dincolo de gluma, sigur ca e bine sa ai asemenea castiguri. Multe fete care vin pentru prima data la Lucky Studio descopera ca traiesc o poveste frumoasa. Mai ales ca noi facem plati de salarii chiar din prima zi de munca. Majoritatea aveau probleme in a-si plati chiria, facturile sau nu se descurcau intr-un oras mare ca Iasul. Cand au insa portofelul plin imediat ce au inceput sa munceasca, totul se schimba. Parerea mea este ca isi recapata increderea si devin mult mai linistite pe plan personal.

simeon stalpnicul png

Pe ce se duc banii castigati in videochat?

Mai intai, sunt cheltuielile lor curente. De obicei, isi permit sa stea cu chirie intr-un apartament mai bun, achita facturile si datoriile din urma. Pe urma, multe isi cumpara telefoane noi, cosmetice, rochii, genti, pantofi si bijuterii. Pe langa shopping, pleaca in scurte excursii la munte sau la mare, in Romania sau strainatate. In plus, se distreaza cat pot mai bine in Iasi. Asta inseamna cluburi, terase, cafenele si asa mai departe. Tentatii sunt destule pentru niste fete tinere si parerea mea e ca ele inteleg ca-si pot trai viata la maxim lucrand in videochat.

Ce fac insa fetele care cheltuiesc prea mult si termina banii?

Partea frumoasa este ca in videochat nu se termina niciodata banii. Pentru ca oricat de mult ar cheltui modelele noastre, ele pot castiga mereu mai mult. Parerea mea este ca asta le da fetelor o mare libertate de a face tot ce isi doresc. Isi cumpara ce vor ele, isi satisfac toate mofturile si se bucura de fiecare clipa. Daca dumneavoastra ati avea intotdeauna siguranta ca portofelul este plin, ati mai avea vreo grija in viata?

La Lucky Studio exista modele care sa-si faca si planuri de viitor?

Desigur! Unele fete strang bani pentru a renova casa familiei sau platesc rate la credit pentru propriul apartament. Altele vor sa-si ia o masina frumoasa, sau sa puna bani deoparte pentru a-si deschide peste cativa ani un salon de coafura sau un mic magazin de haine. La Lucky Studio avem si modele care lucreaza pentru a-si plati taxele de studii, gandindu-se sa faca o cariera in domeniul lor dupa terminarea facultatii in Iasi. Parerea mea e ca si acestea sunt planuri de viitor foarte frumoase.

Comentarii

Ancuta

Si eu as face multe planuri de viitor cu portofelul plin tot timpul. Mi-as lua casa si i-as ajuta pe ai mei sa se descurce mai bine.

Claudia P.

Eu lucrez in videochat si pot sa spun ca imi cumpar lucruri noi in fiecare saptamana. Parerea mea ca banii nu trebuie sa te schimbe, dar e foarte bine atunci cand ii ai. De vreun an de zile n-am mai imprumutat de la nimeni si mi-am scos inapoi laptopul de la amanet din Iasi.

Evelina

Am o verisoara care lucreaza la Lucky Studio si o duce foarte bine financiar. Parintii ei habar n-au unde munceste ea pentru ca le spune ca e operator de internet. E distractiv ca trebuie sa ascunda hainele noi care le cumpara la mine,ca sa nu o intrebe matusa.mea de unde are atatia bani.

Violeta Gheorghe

Eu ma descurc bine pentru ca imi trimite mama bani din Spania ca a prins un contract bun acolo. Dar daca nu ar fi banii astia nua s avea probleme sa lucrez in Iasi la videochat. Parerea mea e ca trebuie sa te descurci cum poti si daca vin bani de aici e bine sa ii iei si sa lasi grijile deoparte.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net