Legătura neştiută dintre Radu Zamfir şi Dan Condrea

Ultima actualizare:

    Radu Zamfir şi Dan Condrea se vizitau desfoto: colaj Click!
Radu Zamfir şi Dan Condrea se vizitau desfoto: colaj Click!

Detalii noi ies la iveală despre viaţa de familie a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort într-un accident rutier, între Buftea şi Corbeanca. Doctorul Radu Zamfir, supravieţuitor al accidentului din Apuseni, a fost coleg de facultate cu prima soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, și au păstrat o relație apropiată.

Medicul a povestit cum l-a cunoscut pe omul Dan Condrea. Imaginea fostului patron este cu totul alta faţă de cea vehiculată până acum în presă. "Am fost colegi de facultate. Era o studentă foarte inteligentă (n.r. Laura Georgescu). Avea nişte rezultate foarte bune. Pe Dan Condrea l-am cunoscut prin prisma ei. 

Era prietenul şi ulterior soţul Laurei. Aveam nişte relaţii colegialitate normale, armonioase. Se încadra în limitele normalului. Fiecare dintre noi avem momente de veselie, de tristeţe", a spus Radu Zamfir la Antena 3. Medicul care a supravieţuit accidentului aviatic din Apuseni se întâlnea periodic cu Dan Condrea şi cu fosta lui soţie pentru că fetişele lor aveau aceeaşi vârstă. "Fotografia cu cele trei nou-născute... Sunt fiica noastră, fiica lor şi fiica unor prieteni. Cred că aveau un an şi ceva, doi ani. Fetiţele au crescut simultan. Mai veneau una la ziua celeilalte. Am mai vorbit cu ocazia zilele fetelor. Era mai introvertit, mai puţin vorbăreţ. Eu am terminat  facultatea în 1998", a mai spus Radu Zamfir la Antena 3. 

Dan Condrea a murit duminica trecută (22 mai) într-un accident de circulație petrecut în judeţul Ilfov, între Buftea şi Corbeanca. Acesta se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Patronul hexi pharma şi Laura Georgescu au format un cuplu până în 2010 când au divorţat. 

image
image
image
image
image
image
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net