Le-a murit copilul în Colectiv, dar acum au devenit din nou părinți, la 52 de ani

Ultima actualizare:

    Marcelași Dorin Bucă au devenit părinți, cu puțin timp înainte de PașteFoto: adevarul.ro/ Obiectiv Vocea Brăilei
Marcelași Dorin Bucă au devenit părinți, cu puțin timp înainte de PașteFoto: adevarul.ro/ Obiectiv Vocea Brăilei

Marcela şi Dorin Bucă, părinţii lui Andrei, tânărul în vârstă de 29 de ani care a murit în tragedia din clubul „Colectiv”, nu au suportat ideea că nu mai sunt părinți. Marcela Bucă (52 de ani) a născut o fetiță. Soții Bucă spun că fetița este o minune, un dar de la Dumnezeu.

Pe 30 octombrie 2015, Marcela și Dorin Bucă și-au pierdut unicul fiu, în tragedia din Colectiv. Cei doi au avut puterea să treacă peste durerea sfâșietoare și să o ia de la capăt. Cu doar câteva ore înainte de sărbătoiarea Învierii, Marcela a născut o fetiță, pe Andreea Gabriela.

Deşi are 52 de ani, Marcela a născut fără mari probleme, fetiţă fiind  perfect sănătoasă. I-au pus numele Andreea în memoria lui Andrei, iar Gabriela pentru că vestea că Marcela este însărcinată a venit chiar în ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, relatează Adevărul.

„Poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a adus veşti pe lume, inclusiv despre venirea Mântuitorului. Am numit-o aşa pentru că tot de Sfinţii Arhangheli ne-a venit şi nouă vestea minunată”, a declarat Dorin Bucă pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Familia lui Andrei crede că la Colectiv a fost un atentat

„Abia în mai se va relua procesul intentat de asociaţia din care facem şi noi parte, numită «Colectiv GTG 3010». Aşteptăm să vedem cum se vor mişca lucrurile în continuare, dar deocamdată nu s-a mişcat mare lucru. Recent, a fost publicat un articol de nişte jurnalişti ruşi care susţin că acolo a fost un atentat”, a declarat Dorin Bucă, pentru sursa citată.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net