La 74 de ani şi-a ucis una din amante în timpul unei partide sadomasochiste

Ultima actualizare:
Nea Gherasim şi Tanţa, amatori de distracţii extreme
Nea Gherasim şi Tanţa, amatori de distracţii extreme

Povestea bătrânului din Galaţi pasionat de petreceri cu alcool din abundenţă şi partide sexuale violente este una fascinantă, mai ales din pricina faptului că marea majoritate a bărbaţilor care ating această vârstă pun viaţa sexuală pe planul secund. Nu şi Gherasim Sântion din satul Frumuşiţa.

Gherasim Sîntion (74 de ani), din satul Frumuşiţa, a fost trimis în judecată pentru omor calificat, după ce a ucis o femeie în urma unui ritual sexual sado-masochist pe care doar o minte bolnavă putea să-l plăsmuiască. După ce victima a intrat în comă alcoolică ca urmare a cantităţii impresionante de băuturi spirtoase consumate, Nea Gherasim împreună cu Tanţa Bâgu (44 de ani) au zdrobit-o în bătaie cu ajutorul unui par şi au înjunghiat-o de 22 de ori în zona genitală.


    Nea Gherasim şi Tanţa, amatori de distracţii extremeFoto Adevarul
Nea Gherasim şi Tanţa, amatori de distracţii extremeFoto Adevarul

Crima s-a produs chiar în noaptea de Bobotează, atunci când Gherasim Sîntion le-a chemat la un chef, în locuinţa lui din satul Frumuşiţa, pe consătencele lui Nina Petrea şi pe Tanţa Bâgu. Bătrânul, văduv de câţiva ani, obişnuia să chefuiască des cu cele două femei, care-i erau şi amante, iar petrecerile lor erau unele cu totul speciale, căci erau presărate cu violenţe extreme şi cu practici sexuale deviante, sado-masochiste.

În noapte de Bobotează a anului 2015, după ce cei trei s-au îmbătat zdravăn (medicii au constat o alcolemie de peste 2 la mie la victimă), a început „spectacolul”. Doborâtă de alcool, Nina Farmacista a adormit, într-un soi de comă alcoolică, pe un pat din locuinţa moşneagului, moment în care lui Gherasim Sîntion şi Tanţei Bâgu le-au venit ideea să se distreze un pic cu Nina.

Articolul integral pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net